lauantai 15. elokuuta 2009

Apuvälineitä

Olen aika vähän tehnyt manikyyrejä muille ja keskittynyt lähinnä vain omiin kynsiini. Nyt viime aikoina on kuitenkin kaverit vähän useammin kyselleet kynsienlaittoa. Kivahan se on muillekin tehdä, niin saa enemmän harjoitusta, kun omia ei kehtaa lakkailla uusiksi ihan joka päivä. :)

Oli kuitenkin vähän hankalaa alkaa koneelta näyttämään ihmisille kuvia, että minkälaisia manikyyrejä nyt suurinpiirtein on mahdollista tehdä, ja sitten esitellä erikseen jokaista kynsilakkapulloa värien valitsemiseksi. Niinpä tein hommaan apuvälineitä. Ekaks tilasin valokuvista paperiversioita
(70 kappaletta, eikä siinä edes ollu läheskään kaikki kuvat; on nuita vissiin tullu vuoden aikana värkättyä...) ja laitoin ne albumiin. Siitä on ihmisten helpompi selailla kuvia kuin koneelta.


Sitten tein värikartan ja lakkasin jokaista kynsilakkaa paperille, mistä näkee kerralla kaikki värit. Kokoelma näyttääkin varsin vaatimattomalta tässä muodossa! Mutta kyllä sillä pärjää, ihan kattavasti on omasta mielestä kaikkia värejä. Pikkuhiljaa aina ostelen sitten uusia, kun sattuu hyviä värejä kohdalle. Kirjoitin lakkojen nimet vain niihin, joita on työläämpi erottaa toisistaan.
Ei tähän nyt hirveästi olekaan tullut uusia sen jälkeen, kun helmikuussa esittelin silloisen kokoelmani.


Ja Konad-kuviot mulla onkin ollu alusta asti leimattuina paperille. Se on jo vähän käytössä kärsinyt, kuten huomaatte...


Että kyllä nyt kelpaa laitella kynsiä muillekin.
Vielä pitäis varmaan tehdä se hinnasto! ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.