keskiviikko 5. elokuuta 2009

Häähumua

Viime lauantaina oli kaverini häät ja tein mustavalkoiseen juhlamekkooni sopivan manikyyrin. Mutta kuten tavallista, jätin kynsien laiton juhlapäivän aamuun ja sitten tuli tietenkin kauhea kiire, enkä ehtinyt tehdä niitä kunnolla loppuun... Morsiamen kynnetkin laitoin kiireessä edellisenä yönä, mutta ne onnistui onneksi paremmin. Niistä ei kuitenkaan ole mulla kuvaa ainakaan vielä.

Eli tein ensin mustat tipit tarrojen avulla (reunat jäi vähän rumaksi) ja sitten töpötin kärkeen valkoista lakkaa. Kuviot leimasin tietenkin Konadilla (levy m8), mutta pikkurillin leima suttaantui ikävästi. Tarkoitus oli myös laittaa strassit perhosten keskelle ja ehkä muutakin koristelua, mutta en sitten ehtinyt niin millään. Noh, mukavat häät oli hieman epäonnistuneesta manikyyristä huolimatta. :)

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! <3

  VastaaPoista
 2. Millä töpötit kärkeen lakkaa? Näyttää nimittäin ihanalta :)

  VastaaPoista
 3. Käytän töpötykseen keittiösienestä leikattuja palasia. Kuva näkyy tuolla: http://pienikynsiblogi.blogspot.com/2009/06/juhannuskynnet.html

  VastaaPoista
 4. Tämä on mun lemppari. Kokeilin itsekin mut töpötys ei onnistunut.. Kummalla puolella töpötät, karhealla vai pehmeellä puolella? keittiösienellä siis..

  -Fanittaja

  VastaaPoista
 5. Käytän sienen pehmeää puolta. Harjoittele vain, kyllä se alkaa onnistua. :)

  VastaaPoista
 6. Sain tänä jouluna konadin ja selailin tätä sun sivustoa ja ku huomasin tän kuvan nii tein tälläset kynnet sitte vähäsen lyhyempiin kynsiin (ekaa kertaa konadilla!!!) kun on kasvatus vasta alkuvaiheilla. Hieno tuli ja tykkään näistä =)

  -tyttö 14 vee

  VastaaPoista
 7. mä niin rakastuin näihin kynsiin<3 sulla on kyllä mahtavat lahjat tehdä kaikkea kaunista osaisinpa mäkin,olen kyllä parit erikoiset kynnet tehnyt ja niistä ylpeä:) Oletko muuten koskaan tehnyt leopardi kuvioisia kynsiä ku tuolla oli ainakin seepra kuvioiset kynnet.Olisi kiva nähdä semmoiset sulla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) En oo tainnu postata koskaan kokoleopardikynsiä, mutta tuossa on sellaiset kärjet:
   http://pienikynsiblogi.blogspot.com/2009/03/leopardeja.html

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.