keskiviikko 12. elokuuta 2009

Lisää pinkkiä

Ostin niin ihanaa uutta Dependin kynsilakkaa (sävy 155), että pidin kynsiäni vähän aikaa ihan ilman koristeluja! Tein ensin liukuvärjäyksen kahdella eri pinkin/punaisen sävyllä ja vedin sitten tätä lakkaa kerroksen koko kynnelle, mutta eihän se taas näytä ollenkaan samalta tuossa kuvassa kuin mitä luonnossa! :( Lakassa on siis monen kokoisia ja sävyisiä hippusia, jotka kimaltaa tosi hienosti. Tässä kuvassa ehkä näkyy vähän paremmin (klikatkaa kuvaa isommaksi):


No alkoihan se pelkkä liukuvärjäys sitten vähän kyllästyttää parin päivän jälkeen, joten koristelin kynnet Konadilla. Ilmeisesti tää on jotain henkistä talveen valmistautumista, kun halutti laittaa kynsiin lumihiutaleiden kuvia...

Leimasin siis lumihiutaleet valkoisella (levy m59) ja peukaloon länttäsin vielä yhden tähtikuvion (m3). Hiutaleiden keskelle laitoin Tiimarista ostamiani glitter-hippusia, jotka on sen verran isoja, että niitä voi käsitellä yksitellen. Näkyvät tummina, kun valo ei niistä heijastu, mutta muuten kiiltävät... öö, mikähän sävy tuo nyt olis, roosan värisinä? Kuten kuvassa näkyy:


Tässä vielä kuva vermeistä. Party colours 412, Depend 19,
Depend 155 (tämä on siis se hieno sävy, käykää ostamassa!)
ja Tiimarin glitterit:

9 kommenttia:

 1. meneeksul kui kaua ku laitat kynnet :o ku eikstos mee ikä ja terveys? lakan kuivattelutki yms O__O

  VastaaPoista
 2. Jaa, ei kai siihen kauaa yleensä mee, oisko tunnin verran... :) Riippuu tietenki kuinka monta kerrosta lakkaa laittaa, ja kuinka pikkutarkkaa juttua tekee. Yleensä värkkäilen kynsiä illalla telkkaria katsoessa, niin voi keskittyä ohjelmaan aina kuivatuksen ajan, eikä tuu tökättyä märkää lakkaa mihinkään. (Paitsi nyt kesällä, kun telkkarista ei oo tullu mitään katsottavaa! Murr.)

  Mulla on myös Trindin pikakuivattajaa, jota sivellään kerros kynsilakan päälle ja sen pitäisi kuivattaa lakka nopeammin, mutta se on kyllä jäänyt mulla aika lailla käyttämättä.

  Ja tuo Konadilla leimaus on itse asiassa hyvinkin nopeaa, koska leimojen kuivumista ei tarvi odotella. Lakkakerros on niissä niin ohut, että se kuivuu sekunneissa.

  Tuli aika pitkä vastaus, toivottavasti oli myös kattava. :D

  VastaaPoista
 3. Apua tup liukuvärjäys on ihana! En olekaan huomannut Konadilla lumihiutalekuviota, sellaista kaipailin itsekin ja etsin tarroja.. täytyy tuo pleitti varmaan joskus tilailla.

  VastaaPoista
 4. Nyt on kyllä niin upeita kynsiä tässä blogissa että on pakko seurata sun julkaisuja! Teetkö tätä ammatiksesi, vai oletko itseoppinut harrastaja? UPEAA jälkeä!

  VastaaPoista
 5. Kiitti kamalasti. :)
  En todellakaan ole mikään ammattilainen. Noin vuosi sitten kiinnostuin aiheesta, ja siitä asti olen omaksi ilokseni värkkäillyt.

  Joku koristelukurssi ois kyllä kiva joskus käydä, jos semmosia täällä Oulussa asti pidetään...

  VastaaPoista
 6. Voi jessus mitkä kynnet, rakastuin! Toi liukuvärjäys on jotain upeeta, oliskohan mahdollista saada joku tutorial tommoseen glitteriseen liukuvärjäykseen, kun itsellä ei oo oikein homma hanskassa? :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi2/3/10 18:57

  tooosii makeet kynnet, mutta miten toi liukuvärjäys kynsiin toteutetaan? ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.