perjantai 20. helmikuuta 2009

Kynsilakkakokoelma

Jos jotakuta kiinnostaa tietää mitä lakkoja käytän, niin ajattelin esitellä kerralla koko kokoelmani. Sehän on vielä aika vaatimaton ja koostuu täysin halpislakoista. Klikkaa kuva suuremmaksi, niin näkyy tekstit kunnolla.

Mavalan lakoista tykkään. Pullot on mukavan pieniä ja lakka on laadukasta ja peittävää (paitsi pinkki sävy 52 oli pettymys). Dependin pikkulakkoihin olen myös ihastunut; sävyvalikoima on monipuolinen ja laadukkailta tuntuvat nämäkin. Elegant Touchilta mulla on ranskalainen manikyyri -pakkaus, suosittelen. Rimmelit ja Anytimet on ihan peruskamaa. Maybellinen foreverstrong-sarjasta pidän, muutaman pullon olen jo käyttänyt loppuun, mutta colorama-lakka on aika läpikuultava. Vaatii monta kerrosta, että saa kynnelle saman sävyn kuin pullossa. Lumenen lakat ovat mielestäni hyviä, mutta Natural Code -sarjan pulloista en tykkää; sivellin on omituinen töpö ja varmaan tulee vaikeuksia saada lakkaa pullosta ulos kun sitä on enää vähän jäljellä. Ja yläkulmassa on pari itse tuunaamaani lakkaa: kokeilin laittaa Tiimarin glitteriä vanhoihin vajaisiin lakkapulloihin. Toisessa se jäi tasaisesti lakkaan, toisessa glitterit kasaantui pohjalle. Mutta sitäkin voi käyttää kun ravistaa pulloa ensin, ja onhan se siistimpää kuin irtoglitterin käyttäminen. Että ihan onnistunut kokeilu.

Tässä vielä alus- ja päällyslakat. Nail Tek II on mun ainoa vähän kalliimpi lakka, joka on siis kynnenvahvistaja, ja käytän sitä aluslakkana. Mun kynnet on tosi liuskoittuvat, joten vahvistajaa on pakko käyttää. Ennen käytin Trindin Nail Repairia, joka oli kyllä ehdottoman tehokas, mutta jätti kynnen pintaan ikäviä jäämiä. Nail Tekiä olen käyttänyt vasta niin vähän aikaa, että en osaa sen tehosta sanoa vielä mitään. Rimmelissä ja Anytimessä on alus- ja päällyslakka samassa, ja Rimmeliä mainostetaan lisäksi vahvistajana, mutta käytän näitä ainoastaan päällyslakkoina. Ja jos lakkaa tulee monta kerrosta päällekkäin (kuten yleensä tulee) niin pikakuivattaja on ihan hyvä olla olemassa. Ennen käytin LR:n Turbo Nailiä, josta tykkäsin, ja nyt vasta ostin tämän Trindin version.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.