tiistai 7. huhtikuuta 2009

VOITTO KOTIIN!

Huomasin pari viikkoa sitten, että Konadeja myyvä suomalainen verkkokauppa, Konadnail.fi, piti kilpailun sivuillaan kauneimmista Konadilla koristelluista kynsistä. Mulla oli tarkoitus suunnitella jotain ekstrahienoa kisaa varten, mutta enhän minä sitten mitään saanut aikaiseksi. Perjantaina oli viimeinen osallistumispäivä, ja lähetin sitten vain kilpailuun viisi vanhaa kuvaa, joista kaikki löytyy täältä blogista. Mutta kuinkas ollakaan, eilen illalla tuli tieto, että olen voittanut!!! En tiedä vielä millä niistä viidestä manikyyristä, mutta laitan sitten kuvan kun tiedän. Hihii. :)

Ja palkintonahan on, mitäs muutakaan kuin Konadeja! Hieno paketti, jossa on kymmenen kuviolevyä, yksitoista kynsilakkaa ja vähän muutakin sälää. Onneksi levyistä yksi oli vain sama, joka mulla on ennestään. Mun pitää nyt alkaa ihan tosissaan tekemään kavereille manikyyrejä, ettei lakat ehdi kuivettua. :) Ja ostaa varmaan isompi työkalupakki.

Nyt vain palkintoa odottelemaan. Kiitos, Konadnail!

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/4/10 17:58

  Mikä oli muuten se voittajalakkaus. Kaikki tekemäsi on niiin hienoja. Saan sinulta kaikki inspikset, kiitti:)

  VastaaPoista
 2. Lähetin kilpailuun useamman kuvan, eikä mulle koskaan paljastettu, mikä niistä voitti. Harmi sinänsä. Nythän koko kauppaa ei ole enää olemassakaan...

  VastaaPoista
 3. Millainen se sun voittajalakkaus sitten oli? Olis kiva nähdä millasella lakkauksella voitit :) Ja aivan mahtavan hienoja lakkauksia sulla!!

  VastaaPoista
 4. En edelleenkään tiedä, mikä lakkauksista voitti. :/ Enkä ole sen koommin osallistunut kilpailuihin, pitäisi varmaan taas yrittää. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.