tiistai 7. huhtikuuta 2009

Itämaista mystiikkaa

Konad-kilpailun voiton myötä innostuin heti suunnittelemaan, mitä kaikkea palkintolaatoilla ja -lakoilla voi saada aikaiseksi. Nyt piti kuitenkin vielä tyytyä vanhoihin tarvikkeisiin, ja tekaisin tänään tällaisen itämaistyylisen manikyyrin (itämainen siis ainakin minun mielestä).


Aluslakan päälle töpöttelin sienellä kolmea eri violetin sävyä aloittaen vaaleimmasta. Tummin sävy näyttää kuvassa kyllä lähes mustalta. Käytän töpöttelyyn edelleen keittiösienestä leikkaamiani palasia. Ne tulee halvaksi ja toimii erittäin hyvin, enkä näe tarvetta tilata esim. Konadin sponge-settejä, joita olen nähnyt nettikaupoissa.

Töpöttelykerrosten päälle laitoin kerroksen Trindin pikakuivattajaa, sillä en malttanut antaa niiden kuivua välillä tarpeeksi kauan. Sitten leimasin Konadilla (levy m57) valkoiset kukkaset kruunaamaan koko komeuden. Harkitsin vielä strassien laittamista isoimpien kukkien keskelle, mutta jätin sen nyt tekemättä, katsotaan sitä sitten huomenna... :) Ja lopuksi tietenkin päällyslakka. Tykkään lopputuloksesta kovasti!

3 kommenttia:

  1. Näistä Konadeista piti vielä sen verran kysyä, että käytätkö kuvioidessa niitä erikoislakkoja eli ovatko ne jotenkin huomattavasti erilaisia normaaleihin lakkoihin verrattuna? Paksumpia yms? Vai voiko ihan tavallisilla lakoilla tehdä? Anteeksi kyselytulva. ;D

    VastaaPoista
  2. Juu, mulla on nyt aika monta Konad-lakkaa, mutta käytän kyllä muitakin. Tavalliset lakat käy ihan yhtä hyvin, kunhan lakka on paksuhkoa ja peittävää; läpikuultavilla lakoilla kuvio ei luonnollisesti näy niin hyvin. Olen käyttänyt mm. Mavalan ja Dependin lakkoja hyvin tuloksin. Konadin erikoislakat on tosiaan aika paksuja, eikä niitä kuulemma voi käyttää koko kynnen lakkaukseen, sillä ne ei kuivu. Mut en oo tosiaan edes kokeillut.

    VastaaPoista
  3. No hyvä jos ne käy, olisi sääli jos samanvärisiä lakkoja pitäisi ostaa niinä erikoislakkoina, kun itseltäkin löytyy jo pienoinen varasto kynsilakkoja. :]

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.