lauantai 18. huhtikuuta 2009

Nyt menee hermo

Tilasin tässä joku aika sitten saksalaisesta nettikaupasta nimeltään Nail-Design-Euro-Discount (typerä nimikin) Konad-tarvikkeita ynnä muuta sälää. Maksun suoritin etukäteen pankkisiirrolla. Olin tilannut sieltä kerran aiemminkin, ja kaikki sujui silloin hyvin, paitsi että paketin tulo kesti kuukauden. No nyt kesti taas kuukauden, mutta paketista puuttui kaksi Konad-levyä. Tilauksessa kehotettiin ottamaan heihin yhteyttä, jotta he voisivat palauttaa rahat puuttuneista tuotteista.

No niinhän minä tein. Ensimmäisen mailin lähetin sinne 10. maaliskuuta. He ovat välillä vastanneet ja kyselleet samoja tietoja, jotka olen jo kerran antanut, mutta sitten ei taas ole kuulunut mitään. Pyytelivät kerran anteeksikin myöhästynyttä vastausta, mutta siltikään rahoja ei ole vielä ilmaantunut tilille, kimpaantuneista maileistani huolimatta. Kysehän ei ole isosta summasta, vaan periaatteesta.

Nail-Design-Euro-Discount boikottiin!!!

EDIT. (28.4.09.) Sain rahat vihdoin tililleni, viisi euroa ja risat, viisi mailia ja reilut kuusi viikkoa myöhemmin. Hyvä, että maksoivat, mutta taitanee silti vastaisuudessa jäädä tästä puljusta tilaukset tekemättä, sen verran ikävä maku jäi koko hommasta. :/

4 kommenttia:

 1. Anonyymi4/7/09 21:33

  Mielestäni tuo Naildesigneurodiscount on HULLUN halpa verrattuna muihin esim. suomalaisiin kynsitavaratoimittajiin. Teen itse geelikynsiä jne, hinnat tuossa saksan putiikissa ovat melkein murto-osan siitä, mitä suomessa. Ja pakkauksia on monenkokoisia. Esim juuri geeliä voi tilata 15 ml tai vaikkapa litran pakkauksen..Lisäksi kaikkia kynsiin liittyvää kamaa on älyttömän paljon. Valinnanvaraa riittää.
  Siihen ne hyvät uutiset kyllä taitaa jäädäkkin. Postituskulut voivat olla huikeat (silti hinta on vielä kilpailukelpoinen), mutta pahinta on tosiaan vähintään kuukauden toimitusaika. Ja jotenkin myös epäilyttää se rahapolitiikka, vaikka itselläni ei sillä saralla mitään ikävää ole (vielä)sattunut.
  Kiitos MAHTAVASTA blogista :))
  Tuula

  VastaaPoista
 2. Juu, onhan nuo Konad-tuottetki tuolla puolet halvempia ku suomalaisissa kaupoissa, mutta ei tosiaan tuon sotkun jälkeen huvita enää sieltä tilata. Valikoima on kyllä hyvä, täytyy myöntää. Ite en oo nuihin geelihommiin vielä ruvennu, mutta eihän sitä tiedä jos joskus vielä innostuu...

  Kiva, jos blogi miellyttää. :)

  VastaaPoista
 3. Moi (: olen itse tilannut samasta paikasta yli puoli vuotta sitten eikä mitään ole kuulunut mitä teen?:( :( :( :(

  VastaaPoista
 4. @Julia: Jos olet jo maksanut tilauksen, ehdottomasti pitää tehdä jotain! Aloita vaikka lähettämällä heille pahansisuista mailia.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.