keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Väliranskalaiset tribaleilla

Aina ei jaksa värkätä mitään kovin monimutkaista. Tein välillä perusranskalaisen manikyyrin, johon lisäsin Konadilla tribal-leimat (levy S1) ja nimettömään yhden strassin.

Ranskalaiset tipit tein vasta ostamallani Rimmelin Nail Tip Whitener -lakalla. Siinä on erilainen sivellin, se on pienempi ja kärki on leikattu vinoon. Sillä on kyllä helpompi saada tarkkaa jälkeä aikaiseksi, mutta siihen on hankalampaa annostella oikea määrä lakkaa niin että tipin saisi tehtyä yhdellä vedolla. No, ehkä sitä pitää vain harjoitella. Lakka itsessään on kyllä laadukkaan oloista ja pysyy hyvin.

3 kommenttia:

 1. heips ! ihana tää sun blogi kyl (: itekki nyt sit innostuin kokeilee kaikkee kivaa kynsiin ja täältä saa hyviä vinkkejä.. tota liukuvärjäystekniikkaa täs harjottelen.. jälki ei viel ainakaa oo mitää järin hienoo mut opettelen ;) mut piti vaa tähä juttuun kommentoida tuon lakan takia.. itsekin ostin tuota ja oon pirun pettyny siihen. itellä se lakka oli eka niin puuroa, vaik kuinka ravisteli ja näin. no sit kaveri neuvo laittaa pikku tilkka asetonia siihe ja sit se oli ihan hyvä koostumus.. mut toi sivellin on kyl hankala ;s

  VastaaPoista
 2. On mullaki jääny tuo lakka nyt suurimmaksi osaksi käyttämättä. Ei sillä vaan saa sitä lakkapintaa tasaiseksi, vaikka miten yrittää. Nykyään teen ranskalaiset tipit yleensä Mavalan lakalla, sävyllä 49 WHITE, jossa on ihan tavallinen sivellin. Vanha konsti on näköjään parempi kuin pussillinen uusia. :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi2/7/12 09:18

  No ainaki se näyttää ihan tasaiselta tossa kuvassa...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.