keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Palkinto saapui!

Posti toimitti mulle Konad-kilpailun palkinnon tässä pari päivää sitten. Ja hieno paketti olikin, 11 lakkaa, strasseja, 2 viilaa...
Olin vain hieman pettynyt kuviolevyihin; niitä oli kymmenen, mutta kaikki enemmän tai vähemmän peruskukkakuvioita, ei esim. yhtään koko kynnen peittävää kuvaa. Mutta pitänee tilata tässä joskus taas lisää levyjä... (Konadiin jää koukkuun!)


Kokeillessani uusia leimoja koko homma meni ihan värkkäämiseksi ja sotkemiseksi, enkä tehnyt mitään julkaisukelpoista. Niinpä pitää esitellä viime viikon tekele. Huvikseni värkkäilin yhtenä iltana ja tein tämän manikyyrin vain toiseen käteen. Eli aluslakan päälle lakkasin tippitarrojen avulla ruskean kärjen ja siihen päälle leimasin lehtikuvion (levy m56). Sit leimasin kukkakuviot (S1) ja niihin tein hammastikulla ja kynsilakalla pisteitä keskelle. Ja sitten vielä päällyslakka. Aika luonnonläheinen lopputulos, vai mitä. :)

Keskisormen kynnessä näkyy ruma kohta, kun se on lähtenyt repeämään laidasta. Olen yrittänyt pitää repeämää kurissa kynsiliiman avulla jo monta viikkoa, nyt se alkaa olla kasvanut kipurajan yläpuolelle. Liima on kyllä hyvä hoitokeino repeämiin. Hammastikulla vähän raottaa halkeamaa ja laittaa sinne tipan liimaa ja sitten puristaa kiinni. Pysyy ainakin muutaman päivän kerrallaan, eikä kynttä tarvi leikata lyhyeksi.

1 kommentti:

  1. hieno paketti. kannatti jännittää ja odottaa

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.