maanantai 20. huhtikuuta 2009

Ruutuja

Näin tällaiset ruudulliset kynnet surffaillessani taas jossain nettisivulla, enkä tietenkään enää muista missä. Mutta joka tapauksessa ihastuin ikihyviksi ja piti ruveta itsekin toteuttamaan sellaiset. Ja olihan näissä sitten toteuttamista, tästä tuli kahden päivän projekti.

Ensinnäkin valitsin pohjaväriksi niin läpikuultavan violetin, että sitä tarvi 4-5 kerrosta, ja kuviointeihin sai tuhrautumaan aikaa vielä reilummin. Käytin kirkasta toimistoteippiä lakkausapuna, mutta vain toiseen suuntaan. Olisihan teipistä voinut värkätä kunnon ristikot, niin että ruuduista olisi tullut siistimmät, mutta siihen olisi kyllä mennyt ainakin viikko. Niin, teippiä kannattaa sitten vähän lähmiä sormilla ennen kiinnittämistä, ettei se tartu liian lujasti ja vie aluslakkoja mennessään, kun sen irrottaa.

Tässäpä kuvasarja tekoprosessista:
En edes yrittänyt varoa lakan ylimenemistä ruutuja tehdessäni. Helpompi vetää kunnolla yli ja putsata iho sitten asetonilla ja pumpulipuikoilla. Hopearaidat tein nail art linerilla.

Ja tulihan näistä kyllä hienot! Kaupantätikin jo kehui.

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat! Tätä on pakko joskus kokeilla, pian. Myös minulla on "hyvyyden mittarina" se, huomaako kaupantädit kehua kynsiä :D

  VastaaPoista
 2. It is very difficult to read, hahaha.
  But boy, do I love your nail art and nails... <3
  And not just this one, all of them!!

  You go girl!

  VastaaPoista
 3. nää on cupcake couturesta.

  VastaaPoista
 4. Niin no, Cupcake Couturen postaus on tehty 8 päivää myöhemmin kuin tää mun. Aika samannäköinen tutoriaali, kyllä.

  VastaaPoista
 5. Ja CxCssä on linkki tähän ja maininta että idea on täältä ;) ihan ajoissa kommentoitu? :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.