keskiviikko 22. elokuuta 2012

Tummia raitoja - Dark StripesNäin syksyn saapumisen kunniaksi tein vähän tummasävyisemmän lakkauksen. Lakkasin teippiä apuna käyttäen tummanvihreälle pohjalle raitoja vaaleanpunaisella lakalla, joka näyttää sinertävältä kun sitä laittaa tumman lakan päälle. Viimeistelin lakkauksen glitterhippusilla. Oli suht hankalaa kuvata nämä kynnet niin, että kaikki glitterit heijastaa valoa, mutta onnistuihan se aika hyvin!The autumn is coming, so I made this mani in darker shades. On a dark green base, I painted stripes using scotch tape and sheer light pink nail polish. The pink polish gives a bluish tint when it is applied on a dark base. Then I just added some glitter hexagons to finish it up. It was a pain in the ass to photograph this mani in a way that most of the glitters reflect light, but in the end I managed it quite well.


10 kommenttia:

 1. Hienot! :D

  VastaaPoista
 2. Hienosti yksinkertaiset, ja tosi jännä tuo vaaleenpunanen :D

  VastaaPoista
 3. Hauskasti tosiaan tuo väri vaihtu (: Nätit kynnet, ihanan kirkkaat nuo glitterit.

  VastaaPoista
 4. Ihan pakko kysyy et millanen kamera sul on kun noi kuvat on niin hyviä? Kynnet myös erittäin kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on Canon EOS 400D -järjestelmäkamera. Hyviä kuviahan sillä saa, mutta kynsikuvaukseen järkkäri ei ehkä kuitenkaan ole paras mahdollinen. Se kun on niin painava, että sitä on aika vaikea käyttää yhdellä kädellä.

   Poista
 5. Ihanat!
  Kauanko tuo alimmainen lakka piti kuivua ennen kun laitoit siihen teipin? (itse kokeilin joskus mutta lakka meni teipin mukana pois)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin teippailla vasta seuraavana päivänä, lakan ei tosiaan kestä olla yhtään kosteaa. Siihen auttaa myös, jos käyttää teippiä ensin vaikka iholla, ettei se liimaannu niin tiukasti.

   Poista
 6. Nätit syyskynnet! :)

  http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet!

  Mulla on sulle blogissani tämmönen:
  http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/09/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.