perjantai 17. elokuuta 2012

Vadelmaa - Raspberry


Sain tässä äskettäin testattavaksi muutaman MIYOn ja Pierre Renén kynsilakan. Tähän lakkaukseen käytin MIYOn mini drops -sarjan pinkkiä Raspberry-lakkaa, joka tuoksuu vadelmalle ja jossa on seassa pientä kultakimalletta. Tätä lakkaa on kyllä pakko kehua: levittyvyys ja peittävyys olivat erinomaisia, ja jo yhdellä kerroksella sai hyvän lopputuloksen. Tuoksukin oli mukavan marjainen ja mieto, mutta seuraavana päivänä tai päällyslakan laiton jälkeen sitä ei enää juurikaan tuntenut. MIYO-lakkoja myydään Seppälässä.

Lakkauksen koristeeksi valitsin askartelutarroja ja helmen puolikkaita. Aiemmin olen toteuttanut saman koristelun hopeanväriselle pohjalle, mikä oli ehkä hienostuneempi ratkaisu. Mutta pinkillä pohjalla koristeet näkyivät paremmin ja tulos oli minusta aika kaunis.


Recently I received a few nail polishes by MIYO and Pierre René for testing. Here I used the scented Raspberry nail polish from the MIYO mini drops series. I really liked this polish, it was easy to apply and the coverage was very good even with just one coat. I liked the mild raspberry scent as well, even though you couldn't smell it anymore the next day or after applying the top coat.

I decorated this mani with peel-off stickers and pearl halves. I made this same mani earlier with a silvery base colour, which was perhaps a bit more sophisticated solution. But with the pink base, the nail art is more visible and the result is quite beautiful. At least I think so.


10 kommenttia:

 1. Kurkistelin noita tuoksuvia lakkoja myös nelly.comista, mutta siellä silmiin osui vain kolme sarjan lakkaa. Hauska ajatus tuo tuoksuva kynsilakka. :) Millainen pysyvyys on näissä MIYO:n lakoissa? En omista itse ainuttakaan, mutta nyt kyllä kiinnostuin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla pysyvyyden takaa yleensä 2 kerrosta aluslakkaa ja vähintään yksi kerros päällyslakkaa, eli en osaa oikein tuohon vastata. Oli nää kynnet mulla kuitenki yli viikon, eivätkä kuluneet kärjestä juuri yhtään. :)

   Poista
 2. Ompa kivan näköset! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat !(:

  VastaaPoista
 4. mulla tuli joulu mieleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt kun mainitsit, niin ehkä joo. :) Livenä tuo väri näytti kuitenkin kirkkaamman pinkiltä kuin kuvassa, eikä niin joulunpunaiselta.

   Poista
 5. Mistä tollasii tarroja saa? Tosi kivat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinooperista taisin nämä ostaa aikoinaan.

   Poista
 6. Very nice! http://nail-artbyanna.blogspot.com

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.