tiistai 8. toukokuuta 2012

Shine of the TimesMinun piti tilata Essien Shine of the Times -lakka, kun näin eri blogeissa kuinka hieno se oli, vaikka en yleensä merkkilakoista välitäkään. Se siis sisältää hiutaleita, jotka kimaltavat eri väreissä riippuen pohjalakasta ja katselukulmasta. Huomasin, että lakka näyttää parhaimmalta tummien värien päällä, joten valitsin tähän manikyyriin tummanruskean pohjan, jonka päällä on siis yksi kerros Essietä. Noiden valkeiden kuvioiden viivoista oli tarkoitus tulla ohuempia, mutta se ei onnistunut johtuen huonosta siveltimestä tahi puutteellisista taidoista. Olenkin tässä viime aikoina etsinyt sitä täydellistä sivellintä ja tilaillut netistä pensseleitä ihan urakalla, mutta kirjoitanpa siitä lisää joskus myöhemmin.


 I had to order Shine of the Times nail polish by Essie, when I saw in various blogs how beautiful it was , even though I'm not usually into expensive brands. The polish contains flakes that reflect different colours depending on the base colour and the angle from which it is looked at. I discovered that it looks best on dark colours, so I chose a dark brown base on this manicure. The white lines were supposed to be thinner, but it didn't work out the way I wanted it to, probably due to the bad brush or insufficient skills. :) In fact, I have been looking for the perfect brush and ordered quite a few candidates from the Internet, but I'll write about that more later on.

23 kommenttia:

 1. Nuohan on todella upeat! Ajattelin ensin, että jollain konadilla olet kuviot leimannut. =)

  Lakka muistuttaa vähän Inglotin ihanaa hilelakkaa. Sillä saa kyllä vähän ekstraa yksinkertaiseenkin lakkaukseen.

  VastaaPoista
 2. tosi kivat noi kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat! Ja vau tota Essietä, mahtava!!

  VastaaPoista
 4. Kaunis kuvio, tykkään kovasti. Mistä on kuvan vasemman puoleinen sivellin hommattu tai osaatko neuvoa mistä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on eBaysta, semmoinen kolmen kappaleen setti. Mutta siveltimistä on siis tulossa erillinen postaus, kunhan saan aikaiseksi.

   Poista
 5. Jätin sulle hastee (::

  http://diamondkingdom-susci.blogspot.com/2012/05/haaste-2.html

  VastaaPoista
 6. Anonyymi9/5/12 16:19

  wou ihan mielettömät !

  VastaaPoista
 7. Vau, tosi kiva kun tuolla valkoisen kuvion alla on jotakin muuta kuin pelkkä tavallinen lakka (: Oon muutes monesti miettinyt, että saatko molempien käsien kynsiin yhtä hienot ja tarkat koristukset? Itellä ei meinaa ne kaikista tarkimmat kuviot onnistua ollenkaan vasemmalla kädellä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla se vasemman käden toiminta vaihtelee suuresti, joskus onnistuu tosi hyvin, joskus ei hommasta meinaa tulla mitään. :) Mutta harvoin niistä nyt ihan samanlaisia tulee kuin oikealla kädellä, pitää siis vielä treenata lisää!

   Poista
 8. Anonyymi9/5/12 19:10

  Vähä ihanasti osaat lakata kynsii. Ite vasta opettelemassa :D
  www.whitloveme.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Aivan ihanat kynnet! Pensselipostausta odotan innolla!

  VastaaPoista
 10. Kiitos kommenteista! ^.^

  VastaaPoista
 11. Kauniit kynnet! Ittellänikin on menossa 'se oikean' -pensselin etsintä ;D

  VastaaPoista
 12. Sivellinpostausta myös odottelen innolla. Mielettömän vaikea löytää mistään kunnollista ja toisaalta ei mitään kymmentä erilaistakaan tilata..

  VastaaPoista
 13. Vau taas tosi hienot kynnet !

  VastaaPoista
 14. Sulle ois taas haaste mun blogissa ! :) Tiiän, ettet tee haasteita, mutta ois tosi kiva lukea mitä näihin kysymyksiin vastaisit..

  http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/05/11-kysymysta-ja-vastausta.html

  VastaaPoista
 15. Mistä olet tilannut tuon Essien Shine of the timesin? Suomen (tai ainakaan Kouvolan) kaupoista ei tunnu löytyvän...

  VastaaPoista
 16. Suosikkini so far! Ihana pohjaväri!
  Ilona

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.