keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Ranskalainen - French maniSain testattavaksi Pierre Renén Glass Effect Transparent French -lakan. Se on käytännössä täysin samanlainen kuin Essien Shine of the Times, hiutaleiden koostumusta ja määrää myöten. Nämä hiutalelakathan näyttävät parhaimmilta tummien lakkojen päällä, mutta koska lakan nimessä viitataan ranskalaiseen manikyyriin, kokeilin sitä sitten siihen. Tulos oli oikein kiva, ehkä jopa nimen mukaisesti "lasimainen", vaikkei hiutaleet näykään tässä niin hyvin kuin tummalla pohjalla.

Koristelin lakkauksen maalaamalla pariin kynteen kukkia akryyliväreillä. Maalin pinta jäi mattapintaiseksi ja rosoisen näköiseksi, sillä valitettavasti viimeistelin lakkauksen China Glazen First & Last -päällyslakalla, enkä Seche Vitellä, jota aina yleensä käytän. Seche Viten kiiltoa ja tasoituskykyä ei päihitä kyllä mikään muu päällyslakka!I received a bottle of 'Glass Effect Transparent French' nail polish by Pierre René for testing. It is almost exactly similar with 'Shine of the Times' by Essie. Polishes containing flakes look the best on top of dark colours, but according to the name of the polish, I decided to use it on a French manicure. The result was very nice, even glassy, as the name suggests.

I chose to decorate the mani by painting flowers with acrylic paint. The surface of the paint ended up looking matte and rough, since I foolishly used 'First & Last' top coat by China Glaze. Normally I always finish my manicures with Seche Vite, which produces a suberbly shiny and smooth surface.


9 kommenttia:

 1. Very nice! http://nail-artbyanna.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Todella nätit kynnet niin kuin aina! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi5/9/12 18:57

  vau ihanimmat koskaan!

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit, noi kukat on tosi ihanat.:)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi9/9/12 08:54

  Mistä täält voi liittyy lukijaks?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onnistuisi ainakin Lukijat-widgetin kautta, mutta se ei oo toiminu enää vähään aikaan tässä blogimallissa. Yritän selvittää, miten sen saisi taas toimimaan.

   Poista
 6. Noi kukat on tosi ihanat:) Hei voisitko kertoa mulle mitä kynsitipit on? Voiko niitä laittaa ihan kynsiliimalla omaan kynteen kiinni? Siis samanlailla kuten tekokynnetkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole rakennekynsiin perehtynyt yhtään, mutta käsittääkseni tipit liimataan ensin kynteen kiinni, ja sitten siihen päälle levitetään geeli- tai akryyliseos. Tipit eivät siis pysy paikoillaan pelkän liiman avulla. Joku asiasta enemmän tietävä voi varmaan valottaa sitä lisää. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.