tiistai 7. elokuuta 2012

Laitonta kopiointia, osa II - Copyright violation, part II


Cristalnails-blogin pitäjä ei vastannut kommenttiini tai poistanut minulta kopioimaansa materiaalia, joten otin yhteyttä Googleen asian tiimoilta. Heidän toimintansa oli tehokasta ja ripeää, ja eilen sainkin ilmoituksen, että minulta kopioidut postaukset on poistettu blogista. Tänään huomasin, että koko blogi oli poistunut/poistettu. Asia on siis tältä erää selvä.

Jos muilla on samantapaisia ongelmia, täällä on bloggerin tietosivu aiheesta (englanniksi). Lomake, jolla Googlelle voi raportoida tekijänoikeusloukkauksesta, löytyy täältä.

* * *

The owner of the Cristalnails blog did not respond to my comment or remove the copied material, so I contacted Google about it. They were very effective and took action immediately, and yesterday they informed me that all the material copied from my blog had been removed from Cristalnails. Today I noticed that the whole blog had disappeared. So the problem has been solved for now.

If you encounter similar problems, here is an info page about what action you can take.

8 kommenttia:

 1. Hienoa, että asia on nyt hoidossa. :) Kaikesta ikävästä huolimatta, älä laita blogiasi hyllylle. Manikyyrisi ovat inspiroivaa katseltavaa. :) Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Jes, hyvähyvä että poistivat sen! Ja älä tosiaan piilota blogiasi, kyntesi ovat mielettömän upeita ja ihanaa katseltavaa!

  VastaaPoista
 3. Samaa mieltä muiden kanssa, ja hieno juttu että asia hoitui! :)

  VastaaPoista
 4. hyvä että tuollaset saa ansion mukaan ,toivon että jatkat siitä huolimatta ,teet upeita kynsiä

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu että tuo asia toimii Googlen puolelta! Harmihan se olisi ollut jos bloggaamisesi olisi tähän tyssännyt. :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kannustuksesta! :) En minä tätä kuitenkaan niin vakavasti ottanut, että olisi lopettaminen käynyt mielessä. Ainahan netissä pyörii kaikenlaisia häiriköitä, mutta onneksi ainakin kopioijat saadaan näköjään kuriin!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi7/8/12 19:36

  Mahtavuutta :) Ja innolla jään taas seurailemaan ja inspiroitumaan blogistasi.

  -T-

  VastaaPoista
 8. Huh hyvä!Toivottavasti se tyyppi ymmärtää olla jatkossa tekemättä moista!!!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.