tiistai 21. helmikuuta 2012

Askartelutarroja - Peel-off stickersTällaisia askartelutarroja löytää jo monista eri kaupoista ja niissä on pitävä liima, joten ne soveltuvat kynsiin suht hyvin. Ne ovat yleensä hopean- tai kullanvärisiä, mikä käy tylsäksi pidemmän päälle. Nyt hoksasin, että niitähän voi maalata kynsilakoilla erivärisiksi. Töpöttelin tarran päälle sienellä kahta eri kynsilakkaa, ja tulos oli minusta aika hieno. Käytin läpikuultavia lakkoja, jotta tarran metallinhohto säilyisi. Huomasin että tarra kannattaa irrottaa alustasta vielä kun kynsilakka on märkää, muuten lakka jähmettyy ja sitä on vaikea poistaa tarran väleistä. Tarrojen ongelma on kuitenkin se, että reunat tahtoo jäädä vähän törröttämäään, vaikka niitä yrittäisi kiinnittää liimalla tai viilata ohuemmiksi, ja sen vuoksi en pitänyt näitä kynsiä kuin pari päivää.


Peel-off stickers are well suited in nail art, since their glue is quite strong. I just think it's a bit boring that they only come in silver or gold, at least in Finland. So I thought I'd try to paint them with nail polishes, and it worked quite well. I used a sponge to apply two different nail polishes on the stickers. I used translucent nail polishes, so that the metallic shine of the sticker shows through. I discovered that you have to peel the sticker off while the nail polish is still wet, otherwise the polish will dry into a layer which is then difficult to remove from the gaps in the stickers. The only problem with peel-off stickers is that the edges have a tendency to stick out, even if you file them or use nail glue, and that is why I only wore this mani a couple of days.


14 kommenttia:

 1. Luulin ensin, että alla on liukuvärjätty lakkaus, jonka pälle olit maalannut mustalla käyttäen tarraa sapluunana. Toimisikohan myös niin päin? Kivalta näyttää, joka tapauksessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen joskus kokeillut kynsikiekolle tuota tekniikkaa, mutten vielä omiin kynsiin. Eli toimii se niinkin, eikä siinä tuu sitten sitä ongelmaa, että tarrat alkaa törröttää. :) Varmaankin tänne tulee sellainenkin postaus vielä joskus.

   Poista
 2. Tosi kivat!
  Mistä sä oot noi löytänyt, mä en muista tollasia missään nähneeni ;o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin Tiimarissa, Sinooperissa, kirjakaupoissa, ja marketeissakin oon näitä nähnyt.

   Poista
 3. ihanat taas jälleen! (:

  VastaaPoista
 4. saisko sitä törrötystä peittoon jos laittais muutaman kerroksen topcoattia päälle? tai että yrittäis saada sen lähinnä reunoille. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen varmaan jotenki sais, jos jaksaa tarpeeksi yrittää. Minä oon ehkä liian laiska. :)

   Poista
 5. Mun blogissa on sulle haaste!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Katsotaanpas, millainen se on...

   Poista
 6. Voiko akryylivärien päälle laittaa ihan normaalia päällyslakkaa ilman huolta levahtamisesta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, voi. Ne ei leviä kovin helposti.

   Poista
 7. that looks really nice! i love the color combination

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.