tiistai 14. helmikuuta 2012

Pilkkuraitoja - Dotted stripesTässä vähän simppelimpi tuotos edellisten monimutkaisempien kynsien vastapainoksi. Raidat on siis tehty leimaamalla Bundle Monsterin kuviolaatasta. Oli aika haasteellisia saada kuviot juuri oikeaan kohtaan ja kulmaan, mutta hyvin se sitten kuitenkin onnistui. Tein nämä kynnet jo jonkin aikaa sitten, eli niitä ei ollut tarkoitettu ystävänpäiväkynsiksi, mutta onhan niissä vaaleanpunaista. :)
Hyvää ystävänpäivää siis kaikille!

Kommenteissa on kyselty paljon siitä, mistä akryylivärejä ja siveltimiä saa ostaa. Tuolla UKK-sivulla kerron, mistä olen materiaalini ostanut tai tilannut, ja vastaan moniin muihinkin usein kysyttyihin kysymyksiin. Käykää siis tsekkaamassa, jos joku juttu askarruttaa mieltä!


Here's a wee bit simpler mani to compensate the more complex manicure in the last post. I simply stamped the dotted stripes using Bundle Monster's image plate. It was quite challenging to get the images exactly parallel to each other, but in the end it worked out very well. I did this mani a while back, so it wasn't meant to be a Valentine's Day mani, but hey, it's got some pink in it! :)
So Happy Valentine's Day to everyone!


13 kommenttia:

 1. Oi kun on nätisti lakattu. Kumpa vaan itekki osais:)

  VastaaPoista
 2. Simppeliä mutta kaunista! :)

  VastaaPoista
 3. Minä kyllä tykkään näistä ja nuo aiemman postauksen kynnet-vau! =)

  VastaaPoista
 4. Oi miten täydelisesti onnistuneet leimaukset, tosi upeat!!

  VastaaPoista
 5. Oi! Ihanat, mistä muuten tilaat noi sun Image plate:t? kun olen monesta nettikaupasta etsinyt enkä ole löytänyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähänkin kysymykseen löytyy vastaus UKK-sivulta.

   Poista
 6. WAU, tosi ihanat!

  VastaaPoista
 7. tykkään! :)

  VastaaPoista
 8. noi on tosi suloset mutta ite koittaisin varmaan tehä ihan vaan dotting toolilla ;o Teet tosi paljon kynsien kuvioita noilla laatoilla ja ite kun en oo niitä viel jaksanu ruveta hankkimaan:/ Kiva blogi silti !!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.