torstai 11. lokakuuta 2012


20 kommenttia:

 1. Tätä blogia tulee ikävä. :c Erittäin harvoin löytää näin hienoja koristeluja!

  VastaaPoista
 2. Harmillista, kauniita teoksiasi oli ilo seurata!

  VastaaPoista
 3. Voih =( Sä oot kyllä niin kauniita kynsiä taiteillut, että iso kolo jää blogilistalle.
  Toivottavasti löydät joitain lakkoja edes mitä voit käyttä. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 4. Yäääääääää yhyhyhyyyyyy ;(((

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä ja toivottavasti löydät mahdollisuuksia jatkaa harrastustasi. Olet todella taitava, joten tosi kurjaa, että juuri sinulle kävi näin.

  VastaaPoista
 6. :'(Ihmettelinkin, että miksei postauksia ollut tullut pitkään aikaan, jä nyt kun näin tämän niin... Tuli aika haikee olo, kun näin hienon blogin on löytänyt:(

  VastaaPoista
 7. Voi tsemppiä! Varmasti joku ratkaisu löytyy ennen pitkää. Kädentaitoisena ihmisenä onneksi voit käyttää luovuutta muuhun upeaan sillä välin. Toivottavasti näytät sitten pilkahduksia meillekin :)

  VastaaPoista
 8. Voi kun kurja tilanne :( Mutta ihanaa jos jätät blogin silti tänne näkyviin! Meitä on monia jotka hakee täältä inspiraatiota, joten iso kiitos siitä! :) Heitän loppuun niinkin kliseisen lausahduksen että: vaikeuksien kautta voittoon! :)

  -M

  VastaaPoista
 9. Voi harmi. Oikein paljon tsemppiä! Ja kuten yllä jo sanottiin, kiva että jätät blogin näkyviin, niin täältä voi yhä käydä hakemassa inspiraatiota ja ihastelemassa taitojasi :)
  Oikein mukavaa syksyä sinulle.

  VastaaPoista
 10. Harmi kun omasta mielestä paras kynsibloggaaja joutuu lopettamaan... :( Toivottavasti löydät tavan jatkaa harrastustasi!

  VastaaPoista
 11. kun alotin kynsiblogin niin sain inspiraation just sulta ♥ harmi, kun lopetit lakkailun ! toivottavasti joku keino tulee, että voit jatkaa tätä harrastusta, jossa olet kyllä todella hyvä!

  VastaaPoista
 12. Oih, sydäntä oikein lämmittää lukea teidän kommentteja! <3 Mutta älkää ottako tätä liian vakavasti, en minäkään ota. :)

  VastaaPoista
 13. Voi ei :( Tulee ikävä sun juttuja, mutta onneksi jätät blogin näkyviin :) <3

  VastaaPoista
 14. Voi ei :( Harmillista aina jos joku bloggaaja lopettaa, varsinkin kun sun blogia oon seurannut jo tooosi pitkään.. :(


  http://dancingwiththenails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. Ikävää, että jouduit lopettamaan. Olet aina tehnnyt todella taitavia koristeluja. Toivottavasti kynsilakkojen ainesosat kehittyisivät tulevaisuudessa niin, että voisit jatkaa. Hyvää syksyn jatkoa!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.