torstai 27. tammikuuta 2011

Harmaa liukuväri - Grey gradient

 .

En ollu pitkään aikaan tehny harmaasävyistä manikyyriä, joten nyt teki mieli sellaista. Ja tuosta liukuväristä tuliki aika ihku. Harmi vain, kun se ei näytä yhtä hienolta ja kimaltavalta kuvassa.

Koristeeksi lisäsin kynsitarroja ja tein pisteitä dotting toolilla.


I hadn't had a grey mani in a long time, so I thought now it was time. And I love the way the gradient turned out!
It's a shame it doesn't look as nice and glittery in the pic.

I embellished the gradient using decals and the dotting tool.

26 kommenttia:

  1. Oo, onpa nätit kynnet! :)

    VastaaPoista
  2. Upeat..tänään kynsihuolto ja uudet harmaansävyiset täälläkin..Nuo on huiput.
    Krisse

    VastaaPoista
  3. Mä aion nyt varmaan vihdoin hankkia itelleni konadin (: Mitä sanot, pärjääkö alottelija ihan vaan sillä leimasimella, scraperilla ja konadin jollain peruslakoilla?

    VastaaPoista
  4. Kiitos!!!

    @Rins: Kannattaa varmaan pari kuviolaattaakin hankkia. :) Lakoiksihan käyvät muutkin kuin Konadin omat, mutta kannattaa niitä varmaan pari perusväriä ostaa. Itellä kuluu ylivoimasesti eniten valkosta ja mustaa.

    VastaaPoista
  5. this mani is so beautiful!

    VastaaPoista
  6. this is so cute!!! love the gradient effect

    VastaaPoista
  7. Vau, todella hienot! Ja olet hyvä esimerkki että edullisillakin lakoilla voi saada hienoa aikaiseksi, aina ei tarvitse olla OPIa, China Glazea jne. :)

    VastaaPoista
  8. tosi kivat ! :) ja hei yks kysymys, miten tollanen kynsien liukuvärjäys onnistuu ?

    VastaaPoista
  9. @Celia: Jos ei ole varaa kalliiseen, niin sitten on pärjättävä halvemmalla. :)

    @Anonyymi: Tsekkaapa tuolta: http://pienikynsiblogi.blogspot.com/2010/04/ohjeet-liukuvarjaykseen-gradient.html

    VastaaPoista
  10. Anonyymi4/2/11 17:24

    mä ostin eilen hopean Konadin leimaus lakan, mutta oon nyt tosi pettynyt ku en löydä yhtäkään lakkaa minkä päällä se näkyis kunnolla :(( onko sulla hyviä vai huonoja kokemuksia näistä Konadin leimaukseen tarkoitetuista lakoista?

    VastaaPoista
  11. @Anonyymi: Sori, että kesti vastata. Oon just tekemässä postausta Konadin kullan- ja hopeanvärisistä lakoista, lue sieltä sitten lisää. :)

    VastaaPoista
  12. ihanaa kun joku osaa väsätä tälläsiä :o ja tuo silmäkynsi oli aika hyvä taidonnäyte. itse tyydyn värjään kunnet yksivärisiksi tai max. ranskalainen manikyyri.

    VastaaPoista
  13. Voiko tota liukuvärjäystä tehä meikkisienellä??

    VastaaPoista
  14. @Anonyymi: Kokeile! :)
    Ite tykkään keittiösienestä enemmän.

    VastaaPoista
  15. Missä sää ooot? Käyn täällä joka päivä kyttäämässä tuliskos niitä uusia postauksia :D Mää oon iha riippuvainen täst blogista! Millon olis tulossa seuraava postaus? :)

    VastaaPoista
  16. @Anonyymi: Heh. Joo, sori. Mulla ei oo ollu yhtään hyviä ideoita viime aikoina, ja ollu vähän muutenki kiirettä. Mutta joitaki kuvia on valmiina, eli ihan näinä päivinä on tulossa postaus. :D

    VastaaPoista
  17. toooooosi nätit!! ♥

    http://hhennann.blogspot.com/2011/02/top-5-blogit.html

    VastaaPoista
  18. postauksia tännneee päin! kiitos

    VastaaPoista
  19. Jes, kiitos! Itse aloittelevana kynsitaiteilijana (muah, taiteilija, joopajoo) olen nyt monta päivää yrittänyt kerätä inspiraatiota jostain. Googlen miljoonat kuvat on käyty läpi ja tätäkin blogia hyvin paljon selattu ja vihdoin, VIHDOIN, se löytyi! Tämän harmaan mallin mukaan sain siis askarreltua pienten vaikeuksien kautta itselleni uudet kivat kynnet. ^^ Viikon verran flunssassa maanneena ei oikein tahdo kädet toimia, niin mistään ei meinannut tulla mitään. Kaiken maailman ranskalaisia, leopardeja ja raitoja tuli yritettyä, mutta ei. Vaan tämä lopulta onnistui, jeejee! Hitsi, nyt on ilonen olo. ^^

    On kyllä upeita nämä sinun kynnet. Jospa itse opin taiteilemaan samanlaisia jossain vaiheessa. Tällä hetkellä pysyn aika semi yksinkertaisissa. ^^'

    VastaaPoista
  20. @Feral: Mukavaa, että löysit inspiraation täältä! Itelläki joskus tulee selattua nettiä epätoivon vallassa, jos ei ite keksi mitään hyvää. Tilasinkin eBaysta pari sellasta pientä (japanilaista?) kirjasta, jossa on kuvia erilaisista malleista. Niitä on helpompi selata kuin nettiä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.