maanantai 10. tammikuuta 2011

Konadeja Stockalta

Joulunkellot kajahtaa -postauksen kommenteissa anonyymi lukija kertoi, että Oulun Stockmannille olisi tullut Konadeja myyntiin. No minähän sitten läksin heti innoissani katsomaan. Valikoimassa oli yhtä ainoaa kuviolaattaa (niitä oli n. 5 kappaletta jäljellä), valkoista ja pinkkiä leimauslakkaa ja päällyslakkaa. Leimasimetkin olivat kuulemma loppuneet. Eli kaikki Konad-fanit, ei kannata rynniä paikalle shoppailemaan ihan heti. :D

No, hienoa kuitenkin, että Stockmann on ottanut Konadeja myyntiin. Luulenpa, että niille on menekkiä, ja sitä myötä he toivottavasti monipuolistavat valikoimaansa. Muutenkin näyttävät kynsitarvikkeet lisääntyvän kaupoissa koko ajan. Tokmannillekin oli ilmestynyt uusia koristelulakkoja merkkiä Delia art. Samanlainen pullo kuin Dependin lakoissa, mutta ohuella siveltimellä, hinta 3,90 e. Ostin hopeaglitterin värisen, pitänee tässä joku päivä sitä testailla.

* * *

This is just a quick post to inform my Finnish readers that Stockmann, a department store chain in Finland, had started selling Konad. I went there today, only to discover that the selection included one (1) type of image plate, special polishes in two colours and top coat. No stampers, even. So my enthusiasm was a little premature. :D Let's hope that they will improve their selection in the future.

11 kommenttia:

 1. Haha, aika nopsaa menny :D

  VastaaPoista
 2. näin kanssa Jumbon stockalla niitä, tai kans olla joku 1 kuviolaatta mutta leimasimia kyllä oli :D itse ostin valkoisen Special nail polishin :)kyseisiä lakkoja taisi olla 3 väriä. huomasin kanssa ton koristelulakan, taisin näköjään kattoa väärän hinnan, oisin muuten ostanut.. :/ (lahjakortit :P)

  VastaaPoista
 3. Ainii, paljonko ne lakat ja levyt makso? :D

  VastaaPoista
 4. En muista tarkkoja hintoja, jotain kuuden euron pintaan olivat molemmat.

  VastaaPoista
 5. Ideaparkissakin oli joulun alla Konad-esittelijä. Kiva että saadaan niitä enemmän Suomeen :)

  VastaaPoista
 6. Pittääpä käydä kattomassa, jos sinne ois tullu lisää laattoja ;)

  VastaaPoista
 7. mitä lakkoja sä käytät tohon konadilla leimaamiseen? Ku mun mitkään lakat ei näytä toimivan siinä, vaan se kuva jää todella himmeäksi, vähän kuin "läpinkyväksi"

  VastaaPoista
 8. @Anonyymi: Konadin omat lakat ovat parhaita.

  VastaaPoista
 9. Anonyymi5/3/11 18:10

  Kiitos tästä vinkistä!! Olen kauan halunnut Konadeja mutta en ole raaskinut (olen alaikäinen lue: saanut :D)tilata niitä netistä. En itse asu Oulussa joten nyt kun hiihtolomalla kävin Stockmannilla pääsin vihdoin katsomaan valikoiman! Olin todella iloisesti yllättynyt että värejä oli violetista punaiseen ja laattoja kuudenlaisia ja stamperit ja muut välineet oli runsaina valikoimassa. :)Tänks!

  VastaaPoista
 10. Löytyykö Konadit Stockmannin kosmetiikkaosastolta vai jostain muualta? :) Kiitos jos joku viitsii vastata! <3

  VastaaPoista
 11. @Anonyymi: Kyllä, kosmetiikkaosastolta ne löytyy.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.