torstai 13. tammikuuta 2011

Tatuointeja - Tattoos

 .

Törmäsin kaupassa tällaisiin lasten tatuointiarkkeihin, ja muistin että ainakin ainos2 oli käyttänyt niitä kynsiinsä. Joten päätin kokeilla itsekin, ja nehän toimivat oikein hyvin. Leikkasin arkista sopivan palasen, laitoin sen kynnelle ja kastelin sitä vedellä. Parinkymmenen sekunnin kuluttua paperi lähti helposti pois, ja tatska jäi  kynteen. Päällyslakka päälle ja homma on sillä selvä. Kynsikaupoissa myytävät vesitarrat (tai mitä ihmettä water decals on suomeksi?) toimivat kai samalla tavalla, mutta niitä en ole vielä ehtinyt kokeilla.

Tulos oli kyllä oikein nätti, mutta jotenkin tämä homma tuntui ihan huijaukselta. Se oli liian helppoa. :)
Joten taidan tykätä käsinmaalatuista tai Konadilla tehdyistä kynsistä kuitenkin enemmän.

  
When I was shopping, I came across these body tattoos for children, and remembered that ainos2 had used them on her nails. So I decided to give it a go, and they worked extremely well. You just cut the sheet in tiny pieces, place a piece on your nail, wet the paper and then wait for twenty seconds or so.
The paper comes off easily and the tattoo remains on your nail.  You just seal the tattoo with top coat and you're done. I guess water decals work in the same way, but I haven't had a chance to experiment with those yet.

Although the result was very girlish and pretty, I somehow felt that this was cheating. It was too easy. :) So I think I still prefer handpainting and Konad to body tattoos.

16 kommenttia:

 1. Ja ennen kuin joku kysyy, ostin arkin Anttilasta. Maksoi jotain neljän euron pintaan. :)

  VastaaPoista
 2. Juuri aioin sitä kysyä. :D Kiitos tiedosta! Pitääpä joskus katsella, jos eteen sattuisivat. Upeat kynnet taas kerran!

  VastaaPoista
 3. Tuohan vaikuttaa kätevältä. Jos ei oo aina aikaa ruveta konadeja tekemään, niin vois kokeilla tätä. Mulla on justiin tuommosia arkkeja vaikka minkälaisia, kun lapsena niitä keräilin enkä raaskinu ikinä käyttää niitä :D

  VastaaPoista
 4. Ompa nätit kynnet taas. :) Itsekin käytin tänään pitkästä aikaa kynsitarroja ja tuli juuri tuo sama fiilis että "tämähän on ihan liian yksinkertaista!" :D

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kynnet.:) Pitäisköhän kans kokeilla.:D

  VastaaPoista
 6. Kauniit kynnet on kyllä!

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniit kynnet ja hyvä idea :)

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot, kiitos vinkistä! Voisi onnistua jopa mun taidoilla :D

  VastaaPoista
 9. Tälläiselle vähän laiskemmalle näprääjälle oikein tervetullut vinkki! Tattis :)

  VastaaPoista
 10. Tosi sievät! n_n Näillähän voikin saada vaikka mitä aikaiseksi tosi helposti, kun kuva-aiheita taitaa löytyä vähän laajemmalla skaalalla kuin noista varsinaisista "kynsitatuoinneista".

  VastaaPoista
 11. Tosi hienot! Munkin piti heti olla kysymässä! :)

  VastaaPoista
 12. Hey, your tattoos are so much prettier than mine though! These are so lovely!

  VastaaPoista
 13. Mitä ihmettä? Ei olisi tullut mieleen käyttää. Kiitos vinkistä. Pitääkin alkaa etsimään näitä!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.