sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Ongelmia paratiisissa

Tähän manikyyriin sain inspiraation Konad-palkintopaketin kannesta. Aluslakkauksen jälkeen peitin kynnen alaosan kirkkaalla teipillä ja lakkasin yläosan pariin otteeseen pinkillä. Sitten leimasin Konadilla kukkaset, kiinnitin strassit kynsiliimalla ja laitoin päällyslakan.

Mulla on vain viimeaikoina ollut vaikeuksia Konadin kanssa! Jostain syystä leimakuviosta tarttuu vain kerros kynteen, ja toinen kerros jää leimasimeen. Tulos ei tietenkään silloin ole niin hyvä: kuviosta tulee läpikuultavampi ja suttuisempi. Tämä ei voi johtua leimasimen kulumisesta, sillä se on suhteellisen uusi. Jostain kerran luin, ettei leimasinta saisi puhdistaa kynsilakanpoistoaineella, mutta oon kuitenki tehnyt niin joka leiman jälkeen. Johtuisiko tämä sitten siitä; en kyllä tiedä, millä ne jämälakat saa siitä pois jos ei asetonilla. Jos joku osaa auttaa, niin kommentteja arvostetaan!

10 kommenttia:

 1. Ihania kynsiä! ja ihana blogi 8) En osaa auttaa konad pulmasi kanssa mutta itsekkin olen leimasintani putsaillut ihan kynsilakan poistoaineella.

  VastaaPoista
 2. Se tarttuminen johtuu liian öljysestä kynsilakanpoistoaineesta tai jotain... Mulla oli sama ongelma kun konadit ostin ja ratkasin sen sillä, että putsaan sen leimasimen vielä kostealla/märällä pyyhkeellä kynsilakanpoistoaineen jälkeen.

  VastaaPoista
 3. heii kerroit muistaakseni tammikuisessa postauksessa löytäneesi Oulun Anttilasta nail art-lakkoja, onko tietoa löytyykö niitä vielä Anttilasta? ja siitä kosmetiikka osastoltako löysit?

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kommenteista ja vinkistä! Pitää koittaa tuota pyyhejuttua tai yrittää löytää öljytöntä kynsilakanpoistoainetta.

  En ole Anttilassa käynyt pitkään aikaan, joten en tiedä onko niitä lakkoja siellä vielä. Kantsii käydä kuitenkin katsomassa, kosmetiikkaosastollahan niitä oli.

  VastaaPoista
 5. Mulla on toiminut puhdas asetoni leimasimen puhdistusaineena, muistelen jostain lukeneeni että öljypitoinen kynsilakanpoistoaine ei toimi.

  VastaaPoista
 6. Ostin apteekista ihan puhdasta asetonia (100 ml 5-6 euroa) ja nyt homma toimii paremmin.

  Olen kuitenkin huomannut, että joistain lakoista jää silti osa leimasimeen ja tullut siihen tulokseen, että ongelma johtuu osaksi myös kynsilakoista. Jotkut Konadin erikoislakkojen väreistä tarttuu leimasimeen pahemmin kuin toiset, ja tavalliset lakat toimivat tässä suhteessa jopa paremmin kuin Konad-lakat.

  Mutta kiitos vielä kaikille vinkeistä!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi4/7/09 21:12

  Mä olen rapsutellut omasta leimasimestani aina samantien ylimääräiset lakat pois, ei mitään lakanpoistoaineita, vettä, asetonia ym. Hyvin pelaa.
  Terveisin Tuula

  VastaaPoista
 8. putsaan leimasimen paperille leimailemalla ja rasvaan myös leimasinta käsirasvalla

  VastaaPoista
 9. Ne lähtee kätevästi minulla näin: Otan talouspaperia ja kostutan sitä kädenlämpöisellä vedellä ja pyyhkäisen sillä joka leimauksen jälkeen. Lähtee aika hyvin ;)

  VastaaPoista
 10. @Natu: Tuota olen myös itse harrastanut. Vastikään eräs lukija antoi sellaisen vinkin, että leimasimen pölyt/karvat saa pois teipillä. No huomasin, että teippi tai kontaktimuovi toimii myös jämälakkojen poistamisessa! Eli eiköhän näistä vinkeistä jokainen löydä itselleen jo sopivan. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.