lauantai 30. toukokuuta 2009

Dotting tool

Piti heti alkaa testaamaan mun uutta työkalua, dotting toolia, joka ilmeisesti kulkee myös nimellä spot swirl. Kertokaa, jos joku tietää tälle suomenkielisen nimen. Kyseessä on siis metallinen työkalu, jossa on yksinkertaisesti pallo tikun nokassa. Tätä voi käyttää mainospuheiden mukaan marmorointitekniikkaan, strassien laittamiseen kynnelle ja jopa ranskalaisen tipin tekemiseen. Viimeisimpään tarvitsisi kyllä isomman pallon kuin mitä tässä minun kamppeessa, joka on siis noin millimetrin halkaisijaltaan.


Mutta ekaksi minä nyt treenasin tällä piirtämistä. Harjoittelin ensin paperille: laitoin tipan kynsilakkaa paperin nurkkaan, kastoin työkalua siinä, piirtelin menemään ja välillä puhdistin sitä kynsilakanpoistoaineella. Ja jopas onkin kätevää piirtää pisteitä, kukan terälehtiä, sydämiä, tähtiä, pisaroita...

Tässä ensimmäinen kynsiin toteutettu design. Vedin valkoisen ja mustan lakan pohjalle ihan vapaalla kädellä ja piirtelin siihen kukat ja pisteitä. Lopuksi kiinnitin strassit, en kynsiliimalla kuten ennen olen ruukannut, vaan päällyslakalla niin kuin joka paikassa aina neuvotaan. Ja näyttäähän ne pysyvän hyvin silläkin, vaikka ensin epäilin, kunhan laittaa siihen päälle vielä pari kerrosta päällyslakkaa.

9 kommenttia:

 1. Voi mikä ihana blogi sulla onkaan ! Tosi upeita lakkauksia ja vielä parempia ideoita omiin kynsiin tehtäväksi ! :D

  Mä oon itse just innostunut Konadeista ja kaiken maailman kynsi "hömpästä", niin tää sun blogisi on oivaa viihdykettä tylsään työpäivään, saa rauhassa haaveilla mimmoset kynnet sitä tänään lakkailis. :P

  VastaaPoista
 2. Heh, kiitos kovasti. :)
  Nyt on valitettavasti jääny vähän vähiin päivitykset, kun on näitä kesäaktiviteetteja monenlaisia, mutta eiköhän tässä tuu pian taas värkättyä jotain uutta. Toivottavasti maltatte odottaa. ;)

  VastaaPoista
 3. saako tollasia doting tooleja tehtyä ite kotona? jotenki värkättyy?

  VastaaPoista
 4. eikös sen suomenkielinen nimi ole pistetyökalu? :: D

  VastaaPoista
 5. Onko tosta sun mielestä todella hyötyä jos tekee luonnon kynnelle ranskalaisen manikyyrin? Vai onko joku toinen menetelmä parempi sen valkoisen siistimisessä? :) IHania kynsiä!!

  VastaaPoista
 6. @cottoncandy: Saattaapi olla, kiitoksia tiedosta. :)

  @Anonyymi: En käytä tätä ranskalaisen manikyyrin tekemisessä. Yleensä vedän tipit suoraan kynsilakkasiveltimellä. Jos tarvii siistiä niin käytän puhdasta sivellintä, jonka olen kastanut kynsilakanpoistoaineessa.

  VastaaPoista
 7. voiei kun hienot on ! (:

  VastaaPoista
 8. Voi että tosi hienot on ! :) miten osaat tollasii tehä? Aivan upeet ! Mistä ostit tuon dotting toolin ? Paljonko makso ? :)

  VastaaPoista
 9. @kAtsu: Kiitos! Dotting tooleja myydään lähes kaikissa kynsitarvikkeita myyvissä nettikaupoissa. eBaysta saa luultavasti halvimmalla.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.