tiistai 20. syyskuuta 2011

Vihreää - Green
Tällä kertaa tulee vähän luonnonläheisempää settiä. Kun tein aikoinaan nämä kynnet, keräsin ja kuivasin samalla hirvittävän määrän kasveja, mutta en ole käyttänyt niitä sen koommin. Nyt sitten päätin kokeilla niitä uudelleen, mutta tulos ei kyllä ollut kovin häävi. Kukat olivat jo valmiiksi muuttuneet hieman rusehtaviksi, ja päällyslakka muutti ne vielä ruskeammiksi.
No, aina ei voi voittaa.


This time I went a bit closer to nature. When I made this mani in 2009, I collected and dried a huge amount of plant leaves and flowers, but I never used them.  Now I decided to give them another shot, but the result was not very flattering. The flowers had already turned a bit brownish, and the top coat made them even more brown. :/ Oh, well.


19 kommenttia:

 1. Minusta nuo ovat nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 2. Hih, sinäkin olet hoksannut kuivata omat kukkasi itse. :D Minä päätin säästää selvää rahaa ja kuivasin viime kesänä kukkaseni itse. En tosin ole niihin koskenut sen kummemmin... Pitäisi kokeilla, jos niillä kerran saa noin hienoja kynsiä. :)

  VastaaPoista
 3. Oi minusta nuo on niin kauniit! Kauniin väriset ja kukat kruunaa kaiken :)

  VastaaPoista
 4. Todella hienot! Oot tosi siististi saanut kukat kynnelle :) Ja värit on aivan ihanat!

  VastaaPoista
 5. Nätit ovat! :D Pitääpäs itsekkin kuivailla noita kukkia, että saisi itsekkin tehtyä, tilattuna ne maksavat kivasti verrattuna siihen että ilmaiseksikin saa... Kunhan vain nämä kynnet kasvaisivat! :D
  Onko tuota kukkaa vaikea laittaa tuohon vai meneekö ihan suosiolla? Ootko huomannu mtn lajieroja että voiko kaikkia kukkia käyttää vai meneekö jotkut rikki tms? (:

  VastaaPoista
 6. hei! millä liimalla pysyy parhaiten nuo timantit kynsissä? mulla ne tipahtaa juuri samantien pois :(( onko niiden kiinnittämiseen jotain niksejä? =)=) selailin hieman tätä blogiasi, ja täytyy sanoa, että olet todella taitava käsistäsi!:) itselläni on hirveä innostus tehdä kaikkia uusia juttuja kynsiiin, mutta tarvitsen vielä rutkasti harjoitusta, jotta lopputulos olisi hieno.

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteista! Thanks for your comments! :)

  @Marie: Ihan hyvin nuo mulla kiinnittyi, ja kuten tekstistä käy ilmi, tämä oli toinen kerta kun käytän kuivakukkia, eli enpä osaa lajieroista juuri sanoa. :)

  @Anonyymi: Itse kiinnitän strassit yleensä päällyslakalla, mutta kynsiliimat käy myös. Eli tippa lakkaa/liimaa kynnelle, strassi painetaan kiinni, ja lopuksi viimeistellään 1-2 kerroksella päällyslakkaa. Mulla ne pysyvät ihan hyvin, miksiköhän sulla ei pysy... :/

  VastaaPoista
 8. Beautiful. I very like observe your nails.

  VastaaPoista
 9. Hienon näköiset kynnet! Tosi kiva idea käyttää kuivakukkia!

  VastaaPoista
 10. Tosi kauniit :)! Mun pitää kokeilla todellakin. Mä innostuin kynsien laittamisesti vasta noin puol vuotta sitten. En oo kyllä vieläkään mikään taitava. Mut kokeilen all the time uutta joten kyl se siitä ;)

  VastaaPoista
 11. Heips! Mulla ei tahdopysyä kynsissä kuin ysi lakka kerros, jos laitan toisen kerroksen, niin kynsilakka lähtee, vaikka sen antaisi kuivua. Mistä tämä johtuu? auttaako päällyslakka pitämään alla olevan kynsilakan kynnessä ja samalla kovettamaan kynnen? vai mikä on päällyslakan tarkoitus? :p olet todella taitava maalailemaan kynsiä!

  VastaaPoista
 12. Miten tuommosen luonnonmateriaalin kynsissä pysyminen, aikooko se rispaantua helposti vai pysyykö kiltisti kynnellä? Nuo on kyllä uskomattoman hienot. :) Muutenkin kun käyn tässä blogissa niin aina meinaan putoo tuolilta ihastuksesta, jokainen uusi postaus on taideteos!
  terv. Tipa

  VastaaPoista
 13. @Anonyymi: Päällyslakan tarkoitus on antaa kiiltoa ja pidentää lakkauksen kestoa. Myös aluslakan ansiosta lakkaus kestää paremmin, eli kokeilepa laittaa kerros aluslakkaa, 2 kerrosta värilakkaa ja lopuksi vielä päällyslakka. Anna jokaisen kerroksen kuivua hyvin ennen seuraavaa. Toivottavasti tästä on apua! :)

  @Toinen anonyymi: Kyllä nuo pysyy ihan hyvin, mutta se vaatii vähintään kaksi kerrosta päällyslakkaa, jos ei kolmekin, sillä tuo kukka imee vähän lakkaa itseensä.

  VastaaPoista
 14. Vau mikä idea pistää kuivattuja kukkia kynsiin! (: En oo ikinä nähnyt kenelläkään, saatikka saanut tällaista ideaa mistään muualta! Säästää varmaan todellakin rahaa... (: Ja rakastan vielä noita lakkasävyjä! Ihanan raikkaat. (:

  VastaaPoista
 15. pikkulikkakynsilakkaholisti30/9/11 22:06

  Itse asiassa nuo kukat näyttää oikeen hyvältä ruskeenakin! (:

  VastaaPoista
 16. Anonyymi6/3/12 21:48

  Kuinka kauan olet harrastanut kynsiä?

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.