tiistai 30. kesäkuuta 2009

Luonnon antimia

Viime syksynä keräsin kasan kasveja ja kuivatin ne sanomalehden välissä ihan tätä tarkoitusta varten. Jostain syystä en kuitenkaan saanut kokeiltua niiden käyttöä ennen kuin nyt.
Tässä Luomukynnet, olkaatten hyvät.

Pohjaksi laitoin aluslakan, töpöttelin päälle valkoista lakkaa ja laitoin vielä yhden kerroksen päällyslakkaa. Kun pohja oli kuivunut, laitoin haluamaani kohtaan päällyslakkaa ja kun se oli vielä märkää, länttäsin lehdykän siihen pinseteillä ja painelin sormella kiinni. Kun kaikki lehdet oli kiinnitetty, laitoin kynsiin muutaman kerroksen päällyslakkaa sekä yhden kerroksen glitterlakkaa.

Tulos on kyllä sen verran kiva, että meinaan harrastaa hortonomiaa jatkossakin. Pitäisi löytää tarpeeksi pieniä kukkia ja kokeilla myös niitä vihreiden lehtien lisäksi; suunnitelmissa siintää ainakin syreeni ja koiranputki...

Lumenen Natural Code, sävy 16, Go Glittery:
kivan monenvärisiä kimalteita, mutta aika kökkö sivellin/pullo.

7 kommenttia:

 1. What a beautiful manicure. I wish I could read how you've done this. You have beautiful nails. The design is amazing. I'm really impressed with your skills.

  VastaaPoista
 2. Thanks again! In this design I used real plant leaves that I collected and dried last autumn.

  The base consists of a base coat, white polish applied using a sponge, and a top coat.
  When the base was dry, I applied a coat of clear nail polish and put the leaves on top when it was still wet, using tweezers.

  Then I just applied a few top coats plus one coat of glitter polish. Voilà!

  VastaaPoista
 3. Tämä vetoaa minuun puutarhurina :-) Idea on loistava, täytyisi itsekin raahautua luontoon etsiskelemään pieniä kukkasia tätä varten.

  VastaaPoista
 4. Maijamaija19/7/09 02:01

  Hei!

  Eksyin puolivahingossa blogiisi ja jumituin heti! Vau miten upeita kynsiä! Itse olen jotain koettanut aina välillä räpeltää mutta en ole ihan niin pro kuin sinä -ainakaan vielä. :) Jatkahan samaan malliin ja kaunista kesää! :)

  VastaaPoista
 5. Nämä on todella todella kauniit! Olen nettikaupoissa nähnyt kuivakukkia ja niille aina suositellaan geelausta. Mutta näinhän voi tehdä luonnonkynnellekin! Kasvattelen parvekkeella porkkanoita ja nyt tekis mieli mennä katkomaan muutaman lehdenkärjen kuivumaan... :-D

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniit! Löysin Googlella blogisi juuri äsken. Täällä riittää ihasteltavaa koko päiväksi <3

  VastaaPoista
 7. Ihana idea. Tarttee itsekin joskus koittaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.