keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Helmiä - Pearls
Mulla on aika isot kasat kaikenlaisia strasseja, helmenpuolikkaita, yms., mutta käytän niitä aika harvoin. Ajattelin nyt sitten tunkea niitä kynsiin heti enemmälti kerralla. :)

Tein ensin tuon raidan akryyliväreillä, one stroke -tekniikalla. Sitten lisäsin toiselle puolelle ohuen raidan hopeakimalle-koristelulakalla, ja lopuksi kiinnitin helmenpuolikkaat. Minusta näistä tuli aika nätit!


I have quite a lot of rhinestones, pearls, etc. but I hardly ever use them. So now I decided to change that.

First I painted the stripe using one stroke -technique, then added the silver glitter line with a nail art liner, and finally I attached the pearls. I quite like the outcome!


18 kommenttia:

 1. Hei vau kuinka upee lopputulos! :o Just pistin itsekkin tilauksen akryllimaaleista, niin pääsee itsekin leikkimään noilla one stroke- tekniikoilla yms. (: Mutta ihanat kynnet tosiaan olet saanut taas aikaiseksi ja pakko vielä hehkuttaa että blogisi on muutenkin aivan upea! :D

  VastaaPoista
 2. Ihanat! Miten tollaset kynsikoristeet poistetaan, kun on helmiä mukana? Ihan tavallisella kynsilakanpoistoaineella vai? :)

  VastaaPoista
 3. On kyllä tosi nätit. Tolla one stroke-tekniikalla saa kyllä tosi hienoo jälkeä! :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihanat! Yhdet mun suosikeista sun tämän vuoden kynsistä!

  On suuri taito käyttää kynsikoristeita - vieläpä näin paljon - tekemättä kynsistä övereitä. <3

  VastaaPoista
 5. Onpa nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 6. so cute.. true nails for princess

  VastaaPoista
 7. On kyllä erittäin nätit kynnet! :)

  VastaaPoista
 8. Hienot kynnet tuli! (:

  VastaaPoista
 9. Aivan uskomattoman kauniit!
  Ja kiitos taas hyvästä ideasta ;)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille! Thanks, everyone! :)

  @Anonyymi: Puhdistan kynnet ensin normaalisti kynsilakanpoistoaineella. Jos helmet eivät lähde pois, tökin ne irti puutikun avulla. Lopuksi poistan vielä jämät pumpulilla.

  VastaaPoista
 11. Ompa nättiä jälkeä taas! :)

  VastaaPoista
 12. Söpöt, kuin jokin joululeivos! Ihana idea :)

  VastaaPoista
 13. Okei, kiitos kun vastasit kysymykseeni! :) Tämä blogi on aivan upea!❤

  VastaaPoista
 14. Minun täytyy sanoa, että blogisi oli ensimmäinen, jota aloin lukea ja sen jälkeen hurahdin itsekkin kynsiharrastukseen :) Toivottavasti opin vielä itsekkin paremmaksi kynsitaiteilijaksi ;)

  VastaaPoista
 15. This looks so pretty!

  VastaaPoista
 16. Nätit on! Olen pitkään jo miettinyt ja yrittänyt kaikista blogeista löytää vastauksia tms. miten puhdistat pensselin kun olet tehnyt nuo one stroket? onko siinä joku erikois tekniikka x> ja käykö noihin taiteiluihin ihan tavallinen kynsilakka vai onko akryylivärit paremmat?

  VastaaPoista
 17. @Tuuli: Akryylivärit lähtee pensseleistä vedellä, ei siihen sen kummempia poppaskonsteja tarvita. :) Pese pensseli vaikka ihan hanan alla ja kuivaa paperilla. One stroke -tekniikka ei onnistu kynsilakoilla, sillä ne jähmettyy liian nopeasti.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.