torstai 29. syyskuuta 2011

Vuoden vinkki - Tip of the Year


Kaikki kynsiharrastajat varmasti tietävät, kuinka strasseja, helmiä ynnä muita käytettäessä niillä on tapana levitä pitkin pöytiä ja lattioita. Olen hoksannut hommaan hyvän apuvälineen, ja päätin jakaa vinkin muillekin.


Käytän siis apuna paperisia muffinivuokia, joista olen leikannut toisen reunan matalammaksi, jotta strasseja olisi helpompi ottaa sieltä dotting toolilla tahi muulla vehkeellä. Hyrrästä/purkista voi kaataa tarvittavan määrän vuokaan, ja loput kamat saa kaadettua helposti takaisin astiaan vuoan vekkireunan ansiosta.

Jos tiedätte muita samantapaisia käytännön vinkkejä, jättäkää ihmeessä kommentti ja kertokaa niistä mu(i)llekin!


I'm sure all nail art enthusiasts know how rhinestones, beads, etc. have a tendency to spread all over the table and floor when you try to use them. I've discovered an easy way to handle the situation, and I decided to share that with you.

I use paper muffin cups - or what ever they're called - and I've cut the other side a bit lower, which makes it easier to pick up the rhinestones with a dotting tool or a rhinestone picker. You can pour the rhinestones from the container into the cup, and afterwards it's super easy to pour them back into the container because the side of the cup is pleated.

 If you know any other practical tips, please feel free to share them in the comment section!


20 kommenttia:

 1. Onpa hyvä keksintö, mulle ei olis tullu mieleenkään! :) Yleensä mulla tipahtelee helmiä lattialle ja kaikkea, joten tota on kyllä pakko kokeilla!

  VastaaPoista
 2. Aivan loistava vinkki! Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä! Ei ole mitään niin rasittavaa kun että väännät kynsiä toista tuntia ja kun nouset niin puolikiloa koristetta lentää sylistä lattialle, huoh. ;

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä vinkki! * samontein kaivamaan kaapeja josko löytyisi sieltä* :)

  VastaaPoista
 5. Todella hyvä vinkki! Pakko kokeilla seuraavan kerran, kun teen kynnet strasseja yms.

  VastaaPoista
 6. Mä käytän noita paperivuokia myös geelipurkkien alla, jos jostain reinasta valuu, niin ei mee pöydälle saakka :)
  Mutta toi on kyllä hyvä idea noihin koristeihin, oon aikaisemmin vaan käyttäny pelkkää paperia alla.

  VastaaPoista
 7. HAve you seen this video? a lot of tips of how to make your own dottingtool!

  http://www.youtube.com/watch?v=Y9Y4aYbtVYg

  VastaaPoista
 8. @Filippa: No, I hadn't seen that. I'm sure it's very useful for those who don't own dotting tools yet. At the beginning, I made my own dotting tools out of sewing pins and silver earrings. :) Thanks for sharing!

  VastaaPoista
 9. Tää on kyllä tosi hyvä idea, kyllä meinaa aina näiden kanssa palaa käämit kun on pöytä ja syli täynnä. :P Kiitoksia vinkistä. :)

  VastaaPoista
 10. Damn, miten hyvä ja yksinkertainen idea! Kiitos kun jaoit tän valaistumisen meidän kanssa:P

  VastaaPoista
 11. Mahtava idea! Tulee kyllä käyttöön. :) Hienot ovat kyllä kynnetkin tuossa kuvassa, teethän niistä oman postauksen? :)

  VastaaPoista
 12. Hieno juttu, jos vinkistä oli teille hyötyä!

  @KaniFani: Eiköhän nuista kynsistä tule vielä postaus!

  VastaaPoista
 13. Minulla on haaste sinulle blogissani! :)

  http://sonnela.blogspot.com/2011/10/lempparijuttuja-haaste.html

  VastaaPoista
 14. aivan ihana blogi, tosi ihania kynsiä osaat tehdä ! ja mulla olis yksi toive, voitko tehdä jonkunlaista postausta kaikista välineistä joita käytät (: ja että mistä niitä saa jne (:

  t: ahkera lukija ♥

  VastaaPoista
 15. @Sonne: Kiitos kovasti haasteesta, mutta taidan kuitenkin jättää väliin. :)

  @Anonyymi: Siitä tulis kyllä aika pitkä postaus. :) Tuolta UKK-sivulta löytyy lista käyttämistäni nettikaupoista ja tilaamistani tuotteista. Välineistä olen kirjoittanut monien postausten yhteyteen ja niistä voi etsiä tietoa blogin hakutoiminnolla tai tunnisteiden avulla.

  VastaaPoista
 16. Aivan taivaallisen hienoja kynsiä! Ehkä vähän liian monimutkaisia omaan makuuni, mutta selvästi taidolla tehtyjä! Liian paljon oon nähny niitä "kynsiblogeja" joiden pitäjät tekevät paskoja lakkauksia. Suttunen lopputulos, käsi vapissut eikä ihoa olla putsattu ennen kuvan ottoa. Ja ihan oikeasti kehtaavat kutsua itseään kynsibloggareiksi. :D

  Kauanko sulla muuten yleensä menee jonkun monimutkaisen lakkauksen kanssa?

  VastaaPoista
 17. Sori jos tämä kysymys on kysytty monta kertaaa, mutta paljonko luulet kuluttaneesi kynsijuttuihin rahaa? (:

  VastaaPoista
 18. Hei! Blogissani on tunnustus sinulle :)
  http://nailsandsomething.blogspot.com/2011/10/tunnustus-blogille.html

  VastaaPoista
 19. Hei, mieletön vinkki! Tulee käyttöön! :)

  VastaaPoista
 20. @Anonyymi: Kiitos kaunis! :) Mutta kaikkienhan pitää jostain aloittaa, ei ne munkaan ensimmäiset postaukset tainnu ihan niin hienoja olla. Ja onhan täällä netissä tilaa kaikenlaisille bloggareille. :)

  Manikyyreihin kuluvaa on vaikea sanoa, sillä teen lakkaukset yleensä monessa osassa. Jos kerralla lykkää 10 kerrosta lakkaa, niin eihän ne kuivu ikinä. Laitankin siis yleensä pari kerrosta ja annan kuivua muutaman tunnin tai seuraavaan päivään, ennen kuin taas jatkan.

  @Anonyymi #2: En osaa yhtään sanoa. Ostan yleensä aina halvinta mahdollista (eBay rulaa!) koska olen työtön ja köyhä. :) Mutta kyllähän noihin tarvikkeisiin on vuosien varrella saattanu aika iso summa upota.

  @Helmisofia: Kiitos paljon! :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.