sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Tummaa ja itämaista - Dark and oriental

Halutti tehdä välillä vähän tummempisävyinen manikyyri, mutta sitten se tuntuikin liian tummalta näin kevääseen, joten pidin sitä vain pari päivää.

Ensin lakkasin kynnet mustalla, johon leimasin Konadilla kultaiset kuviot levystä m51. Sitten lakkasin kuvion ympärystän vaaleanpunaisella (!) lakalla. Se on tarkoitettu ranskalaisen manikyyrin värilakaksi, mutta siitä tulee tollaista jännän sinistä, kun sitä laittaa mustan päälle. Pullo on vanha kuin taivas, eli sitä tuskin enää edes myydään...?

Sitten rajasin kuvion koristenauhalla, mikä on kyllä rasittavaa hommaa! Siihen meni varmaan yli tunti. Ja vaikka yritin kiinnittää nauhan päät kynsiliimalla, niin silti ne lähtivät irtoilemaan kynsien kärjistä. Ei oo todellakaan mun juttu tuo nauha...

Lopuksi tein dotting toolilla muutamia kultaisia pisteitä ja laitoin päällyslakan. Tästä tuli ihan kiva manikyyri tuli mun mielestä, mutta sopisi paremmin vaikka joulun aikaan kuin kevääseen.


I wanted to do something darker for a change, but then the mani turned out to be too dark for springtime and I ended up wearing it only for a couple of days.


First I applied black nail polish and stamped golden Konad images on the nails. Then I applied light pink (!) polish around the images. The polish is meant for French manicures, but it gives a funky blue effect when applied on top of black polish.

Next I put striping tape around the image, which is a major pain in the ass. It took me almost an hour! And even though I tried to attach the ends using nail glue, they still came off of the tip of the nail. Striping tape is really not my thing.

Finally I made some golden dots using a dotting tool, and applied a top coat. I really like the result, although it would be better for Christmas time than the spring.


18 kommenttia:

 1. WOW, I'm speeckless! *claps*

  VastaaPoista
 2. great idea, nice combination of colors, love it!

  VastaaPoista
 3. Tosi jännä yhdistelmä! Jotenkin kivasti vihertää tuo kulta mustan päällä - mulle tuli mieleen dollarit kun ensin katsoin pientä preview-kuvaa!

  VastaaPoista
 4. minkä merkkistä kynsiliimaa käytät? c:

  VastaaPoista
 5. Wautsi wau, ihan hirmuisen upeat :-o !!! Ja joo, nuo hopea/kultanauhat on ihania mutta aikaa niiden kanssa saa kyllä tuhrautumaan...

  VastaaPoista
 6. Congrats ^^ Very very original, combination of designs, colors, whaouuuuuu !!

  VastaaPoista
 7. Mahtavan näköiset!:) Mii laiks..

  VastaaPoista
 8. this fabulous!! i love using sticky tape on creating some nail designs...

  VastaaPoista
 9. Anonyymi4/5/10 21:59

  Vähänkö hienot kynnet!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi9/5/10 19:55

  Moi! Noi on musta aika hienot kynnet. Toivoisin tänne vinkkejä kevätjuhlakynsiin. Oon miettinyt minkä värisiks kannattais lakata kynnet kevätjuhliin. Haluisin jtn vaaleeta sävyä. Koko tän kevään ja kevättalven oon lakannu viikottain kynsiäni pinkillä, punaisella, sinisellä, violetilla, mustalla ym. :D

  VastaaPoista
 11. Anonyymi1/6/10 15:00

  Voisitko ottaa videota tuosta, kun laitat mustan päälle vaaleanpunaista ja siitä tulee sinistä ?

  VastaaPoista
 12. Kiitos! Thanks!

  @Anonyymi: Omista kevätjuhlista on niin kauan, etten taida osata samaistua enää niihin. :) Mutta löytyyhän täältä blogista vaaleansävyisiä manikyyrejä, joista voit saada ideoita.

  @Toinen anonyymi: En voi ottaa videota, koska en omista videokameraa.

  VastaaPoista
 13. Anonyymi6/6/10 00:38

  Vaude... *tahtoo*

  VastaaPoista
 14. Mä oon näitä sun päivityksiäs lukenu nyt jonku aikaa ja oon tullu siihe lopputulokseen että tollasia kynsiä ei oo mahollista tehä. Näähä on ihan mahtavia! Voittaa mun ihmeräpellykset mennen tullen jos nii voi sanoo... Tykkään. Vau.

  VastaaPoista
 15. Oon tässä nyt huvikseni ätmänkin päivän käyttäny selaillessa kynsiblogeja ja täytyy myöntää, et lukijamäärä kertoo jotain blogin tasosta - nää sun uusimmat (vanhempiin en vielä ehtinyt) kyntes on upeita! Etenkin ihastuin näihin. Ei kai sitä auta kuin ruveta oikeen lukemaa ntätä(kin) blogia. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.