maanantai 2. marraskuuta 2009

Ranskalainen kiemuralla - French manicure with a twist

Hämähäkkien jälkeen halutti tehdä vähän hempeämpää matskua. Tämä manikyyri oli suht yksinkertainen toteuttaa: tipin ja kiemuran tein koristelulakalla, pisteet dotting toolilla ja strassin kiinnitin kynsiliimalla. Ja tykkään, että hieno tuli.

I wanted to do something soft after all those spiders. This manicure was fairly easy to execute. I painted the tips and the swirls with white nail art polish, then made the dots using a dotting tool, and finally glued the rhinestones in the middle. Not forgetting the base and top coats. I think this look turned out quite nice.
.

13 kommenttia:

 1. Voisitko tehdä postauksen kynsien hoidosta? Tuntuu, että vaikka mitä tekisin niin silti kynteni lohkeilevat ja liuskottuvat!

  VastaaPoista
 2. oi, kauniit kynnet :) oispa itelläki noita koristelulakkoja, en raski tilata mut tekis mieli :D

  VastaaPoista
 3. ohhhhhh... this is really pretty.. i loveeeeeeeee it so much...i want to try this on my nails.. & im sure ill link back to u..
  by the way.. ur from finland..weeeeeeeee...ur country finland & my country Philippines having a big swap on a big brother house reality tv show...anyways,have a great week!! keep safe! xoxo happy polishing & keep ur nails healthy!!

  VastaaPoista
 4. Tämä ei kyllä tähän postaukseen nyt oleellisesti liity, mutta kysyn kuitenkin.
  Voisitkohan viisaampana neuvoa, että minkälaisella alustalla nuita Konadlaattoja kannattaa pitää, (silloin kun siihen sitä väriä laittaa) jos ei ole sitä Konadin omaa leimasinalustaa? Juuri saapui postissa ensimmäinen Konad-lähetykseni, ja innolla odotan että pääsen kokeilemaan!
  Toiseksi, millä puhdistan sitten käytön jälkeen sen leimasin osa, kun jossain on ehdottomasti kielletty käyttämästä kynsilakanpoistoainetta ja jossain sanottu että se pitää puhdistaa kynsilakanpoistoaineella?
  Kiitos etukäteen, jos osaat auttaa :)

  VastaaPoista
 5. 1. Anonyymille: En tiedä onko mun kynsien hoidosta ihan postaukseksi asti; käytä kynsinauhavoidetta joka ilta ja korjauslakkana NailTek II:sta, niin kyllä se siitä! :)

  At thriszha: Thanks! Cathy seems like a nice person, I hope you like Kätlin too. :)

  2. Anonyymille: Ihan mikä alusta vaan käy, jossa sotkut ei haittaa. Vaikka sanomalehti, tai itse käytän vanhoja pöytätabletteja. Ja puhdistan leimasimen puhtaalla asetonilla, jota saa apteekeista tai isomman putelin rautakaupasta. Kynsilakanpoistoaineissa on öljyä, joka huonontaa leiman tarttumista, jos sitä laittaa leimasimeen. Hyvää Konadointia! :)

  VastaaPoista
 6. asiaan liittymättä tai liittyen =) mistä ostat konadin laatat? ite tilasin aikoinaan konad finlandista ja tilauksen tulo kesti aivan liian kauan ja tuli vielä väärät tavarat... nyt haluaisin uusia laattoja, mutta sieltä tilaaminen ei houkuttele..

  VastaaPoista
 7. All I can say is wow... that is gorgeous, I hope it lasted more than a day.

  VastaaPoista
 8. Thanks for the comments!

  Anonyymille:
  Viimeksi olen tilannut laattoja cesarsshop.fi -nettikaupasta. Sieltä on kyllä toimitus tapahtunut moitteettomasti ja erittäin nopeasti.

  VastaaPoista
 9. I love it! Very creative!That's actually really cool.
  謝謝你的文章分享,請你有空到我

  參觀,Thanks

  VastaaPoista
 10. Tosi hienoja noi kaikki sun kynnet!:)

  VastaaPoista
 11. Mistä koristelulakkoja voi ostaa?? Entä ton työkalun millä teit pisteet?? Kiitos jo vastauksesta

  VastaaPoista
 12. Pinja: Koristelulakkoja ja dotting tooleja saa tilattua netistä, esim. yllä mainitusta cesarsshopista.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.