tiistai 24. marraskuuta 2009

Persikkaista - Just peachy


Käytin Dependin persikanväristä sävyä 09 ensimmäistä kertaa, enkä oikein tykännyt, koska se on niin lähellä ihon väriä. Niinpä yritin laittaa päälle mahdollisimman paljon glitterlakkaa (3 kerrosta), mutta ei se persikkainen sävy juuri peittynyt. Tuon glitterlakan ostin Seppälästä, ja vaikka se näyttää pullossa kirkkaan pinkiltä, kynnellä ei näy juuri muuta kuin kimalteet. Tällä pohjavärillä oli sitten kuitenkin mentävä; päälle leimasin kiemurat Konadin levystä m63 (käytin vain puolikasta kuviota) ja viimeistelyksi kiinnitin vielä pisaranmuotoiset strassit.



I used this peach coloured polish by Depend for the fist time, and I didn't quite like it since it resembled my skin tone too much. So I tried to cover it with three coats of glitter polish, but the bright pink that you see in the bottle is actually quite transparent on the nail. So, I wasn't happy about the base colour, but what could I do. So I just stamped some Konad images from plate m63 on the nails and finished off the manicure by attaching some rhinestones in the middle.

.

3 kommenttia:

  1. oikein nätit, mä tykkäisin :3

    VastaaPoista
  2. Oon jo pitkään käynyt ihastelemassa blogiasi! Ihan mielettömiä kynsiä olet näperrellyt.. Oispa itselläkin aikaa ja sellainen ammatti, jossa voisin noin näyttävissä kynsissä esiintyä jatkuvasti. Kiitos monista loistavista vinkeistä ja ennen kaikkea inspiraatiosta kynsien koristeluun :)

    VastaaPoista
  3. Anonyymi3/8/12 15:06

    Mulla oli sama persikan värinen kynsilakka! Heitin sen heti ekan käyttökerran jälkeen roskiin!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.