sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Keväisen vihreää

Eilen kaivoin kynsilakat esille ja yritin tehdä jotain hienoa, mutta mielikuvitus loppui kesken enkä saanut mitään aikaiseksi. Tässä siitä johtuen vähän vanhempaa tuotantoa, joka ei kyllä sekään hirveästi luovuudellaan huikaise.
Eli kyseessä on vihreäksi lakatut kynnet, joihin on leimattu Konadilla viininpunaiset kukkaset (levy m51). Kukkien keskelle kiinnitin kirkkaalla kynsilakalla ja hammastikkua apuna käyttäen muutamia lasihelmiä. Lopuksi pari kerrosta kirkasta lakkaa, etteivät helmet tunnu niin karheina. Vihreää lakkaa olisi kyllä saanut olla useampi kerros, sillä näyttää kynsien kärjet kuultavan ikävästi läpi.
Vaikka tein nämä kynnet jo pari kuukautta sitten, niin nämähän sopii nyt hyvin keväiseen tunnelmaan, pääsiäinenkin kohta tulossa. Pitänee alkaa suunnitella jo pääsiäiskynsiä! Tiputipu.

2 kommenttia:

  1. Eka aattelin etten näitä vanhoja posteja alka kommentoimaan (just tänään siis päädyin blogias seuraamaan), mutta musta nää on van niin ihanat, että oli aivan pakko!

    Mitä lakkaa tos käytit? Siis tuota vihreää? On niin nätin väristä ja silleen ^^

    VastaaPoista
  2. Tuo lakka on Lumenen Quick & Chic -sarjasta. Tarkemmin en valitettavasti värisävyä muista, kun olen käyttänyt tuon pullon loppuun. Jos en oo sitten tarkempaa nimeä kirjottanu johonki muuhun postaukseen...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.