tiistai 17. helmikuuta 2009

Kullanhohtoa

Tässä tällainen aika simppeli malli. Eli lakkasin kynnet vihreällä lakalla ja kärkeen töpöttelin sienellä kultaa (Tiimarin kultatussista). Peukaloon laitoin kaksi kynsitarraa ja nimettömään tarran ja strassin. Ja lopuksi päällyslakka. Ihan kiva lopputulos mun mielestä, mutta tässä oli vaan se ongelma, että nuo tarrat oli huonoja ja repeilivät irti.

3 kommenttia:

 1. toda un artista eh. very good
  http://www.sabaleplus.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. pakko kysästä, et miten sä tota kultaa siit tussista sait ? tai nii siis en osaa selittää. entä lähtikö helposti ihan kynsilakanpoistoaineella ? ja hei tosta töpöttelystä haluisin kysyä vielä sen verran, että millä tekniikalla teet ? laitatko vähän kynsilakkaa jollekki paperille ja kastat sienen siihe ja töpöttelet vai onks sille joku viksumpi tapa :D

  VastaaPoista
 3. Käytän töpöttelyssä pieniä keittiösienestä leikattuja palasia. Laitan sieneen lakkaa suoraan kynsilakkapullon pensselillä, eli en käytä mitään papereita. Paperilla lakat tahtovat kuivahtaa niin nopeasti.

  Ja kultatussista sain väriä ihan samalla menetelmällä, eli "väritin" sientä tussilla ja sitten painelin kynteen. Kultamaali lähti pois ihan yhtä hyvin kuin kynsilakatkin. Siitä vain kokeilemaan. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.