keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Lasihelmiä

Tässä vähän samannäköistä settiä, mitä oon tehny aikaisemminkin, mutta keskellä on nyt käytetty Sinooperista löytyneitä pikkuriikkisiä lasihelmiä. Niitä myytiin pikkupusseissa (maksoi jotain alle 4 e), enkä tiedä yhtään mihin ne on oikeasti tarkoitettu, mutta minähän käytän niitä kynsiin. Siellä oli eri värejä, mutta ostin aluksi vain näitä metallinsävyisiä.


Eli toteutus meni niin, että lakkasin koko kynnen ruskealla helmiäislakalla. Vedin päälle valkoisella lakalla raidan, jonka reunustin hopeaglitter- nail art linerilla. Raidan päälle laitoin kerroksen kirkasta lakkaa, ja kun se oli vielä märkää, kostutin hammastikun kärkeä hieman, dippasin sen helmiin, ja ripottelin varovasti lakan päälle. Kovin tarkasti helmiä on turha yrittää asetella. Ja tämä vaatii useamman kerroksen päällyslakkaa, ettei helmet tunnu niin karheina.

Tästä nyt tuli tällainen metallivärien sekasotku: lakka on kupariin vivahtavaa, rajaus on hopeaa ja helmet olivat pussissa hopeanvärisiä, mutta muuttuivat kynnellä enemmän kullansävyisiksi. Mutta menköön.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.