maanantai 12. tammikuuta 2009

Tervetuloa Pieneen Kynsiblogiin!

Kiinnostuin kynsitaiteesta ehkä noin puoli vuotta sitten, kun löysin Anttilasta ensimmäiset kynsitarrani. Sitä aikaisemmin olin harrastanut vain yksiväristä lakkausta ja ranskalaista manikyyriä. Puolessa vuodessa tarvikearsenaalini on moninkertaistunut, ja kynsimalli vaihtuu pari, kolme kertaa viikossa. Päätin alkaa julkaista kynsikuviani blogissa, sillä arvelen ystävieni jo kyllästyneen siihen, että tungen sormeni heidän naamojensa eteen ja kerjään kehuja. Tai no, tuskin tämä blogi sitä lopettaa... :) Joka tapauksessa, toivottavasti viihdytte.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi2/8/09 14:50

  Mua harmittaa, kun tämä blogi ei ole blogilistalla :(
  Olisi niin helpompi sitä kautta seurata.

  VastaaPoista
 2. Löysin blogin vasta nytten, mutta rakastuin saman tien! Luin kaikki postaukset läpi yhdeltä istumiselta! Tosi taitava oot! (:

  VastaaPoista
 3. @Nata: Kiitoksia ja tervetuloa lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Oi! Ihania kynsiä! Miten ootki noin taitava!

  VastaaPoista
 5. Eilen vasta törmäsin tähän sun blogiin ku haeskelin tietoa tuosta folion laittamisesta kynsiin. Ei ollu tullu mieleenkään että löytys näitä kynsijuttuja blogeistaki ku tuola Youtubessa vaan kahtellu videoita :D Nytten onki täsä ilta menny mukavasti lueskellessa ja ihastellessa, upeita töitä. Pittää kovasti vielä harjotella että osais ihte tehä yhtä hyvin =)

  VastaaPoista
 6. @-Caramel-: Tervetuloa! :) Kynsiblogejahan alkaa olla nykyään jo ihan älyttömät määrät, että nyt sulla ei taida ihan vähäksi aikaa tulla tekemisen puutetta! :D

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.