tiistai 27. tammikuuta 2009

Ruutuja ja raastinrautoja

Tässä vähän vanhempaa tuotantoa. Viime syksynä lainasin naapurilta (kiitos lainasta!) sellaisen pikkuruisen kynsikirjasen (en luonnollisesti muista nimeä), josta varastin tämän idean. Nämä kynnet mulla oli sitten haravointitalkoissa, sopi oikein hyvin tilaisuuteen. :)


Lakkasin siis ekaksi kynnet kokonaan mustalla. Sitten piirsin ruudut tavallisella askartelussa käytettävällä hopeatussilla (Tiimarista). Seuraavaksi laitoin kirkasta kynsilakkaa joka toiseen ruutuun, ja ripottelin hopeaglitteriä päälle. Lopuksi vain kirkasta päällyslakkaa.

No okei, kerrotaan sitten koko tarina. Löysin siis glitterputkiloita vanhempieni luota, omista vanhoista askartelutarvikkeista (ostettu varmaan n. vuonna -85), ja tietenkin päätin käyttää niitä hyödyksi. Tämä kyseinen "glitter" osoittautui kuitenkin koostumukseltaan suunnilleen murskattua lasia vastaavaksi, ja jouduin laittamaan n. 8 kerrosta päällyslakkaa, jotta sain kynsistäni pois sen kivan raastinrautaefektin. Tarinan opetus on se, että kaikkea näkemäänsä ei kannata käyttää kynsien koristeluun! Toki minä vieläkin käytän Tiimarin halpoja glittereitä, mutta ne on nykyään vähän hienojakoisempia kuin silloin ennen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.