keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Pääsiäiskynnet - Easter mani



Kohta on pääsiäinen, joten pitihän sitä tehdä teemaan passelit kynnet. Tai en nyt noista kuvioista tiedä, mutta ainaki tuo viherkeltainen pohjaväri on pääsiäismäinen. :) Nuo Lumenen Natural Code -lakat on vain aika ärsyttäviä, keltaista tarvi pohjalle kolme kerrosta ja vihreää kaksi kerrosta, eikä tulos silti ole täysin peittävä. Lisäksi ne pullot on ihan kummallisia. Mut joo, tällaiset näistä nyt tuli.

Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille!


It's Easter soon, and of course I had to paint my nails accordingly. Well, I don't know about the nail art, but at least the yellow-green base colour is eastery. :)

Happy Easter, everyone!


18 kommenttia:

  1. En ole törmännyt yhteenkään peittävään keltaiseen, mutta suosittelen laittamaan alle valkoisen lakan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olis pitäny laittaa, mutten muistanu että tää lakka oli näin läpikuultavaa. :/ Tuloksesta tulee kyllä aina epäsiistimpi, mitä useampi kerros lakkaa pitää laittaa, ainakin mulla.

      Poista
  2. Hienoimmat pääsiäiskynnet mitä tiiän :) !

    VastaaPoista
  3. Anonyymi5/4/12 07:59

    Hauskat. =) Itse tein tuolla samasella lumenen keltaisella lakalla viimevuona halloween kynnet. Alla oli kyllä kunnon pohjalakka mutta silti tuo keltainen väri jämähti kynteen. Ei auttanut mikään muu kuin kasvattaa jämähtänyt väri kynsistä pois(raastavan pitkä prosessi varsinkin kun on kaikki kynnet kokonaan keltaiset). Toivottavasti sulle ei tapahdu samoin.

    VastaaPoista
  4. Mulla on gina tricotin kirkkaan keltaista kynsilakkaa, joka itse asiassa on peittävä, eikä kynnetkään värjäytyneet. Ihan hyvä halpislakka :)

    VastaaPoista
  5. Piirrät sä nuo kukkaset aina ihan vapaalla kädellä vai miten? jaoot sä mistä ostanu noita tarvikkeita? Eikä voi muuta lisätä että oon kateellinen näistä kynistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kukkaset on tehty vapaalla kädellä, mutta joskus käytän myös leimasimia. Tarvikkeiden ostosta kerron tuolla UKK-sivulla.

      Poista
  6. Mun mielestä H&M:n keltaiset lakat on peittäviä!:)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi6/4/12 21:54

    Mulla tuli mieleen kun kattelin sun vanhempia postauksia, että ootko koittanu et voiko tota one stroke tekniikkaa käyttää tavallisella kynsilakalla, vai pitääkö olla akryylimaalit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole kokeillu, mutta en usko että toimii. Kynsilakat kuivuu liian nopeasti. Mut halvallahan noita maaleja saa. :)

      Poista
  8. Anonyymi7/4/12 01:29

    Joo ne Natural code -lakat ei tosiaankaan oo peittäviä, mutta hoksasin että se yks kimmeltävän vaaleanpunainen lakka (sävy oli muistaakseni Be fabulous) käy hyvin ranskalaisen manikyyrin "pastellilakkana", siitä tulee sellainen raikas ja kivasti kimmeltävä kun laittaa vaan ohuelti :)

    VastaaPoista
  9. Mulla on tässä alla 2 kerrosta Nailtek II -aluslakkaa (kuten aina). Pitää vain toivoa, ettei kynnet pahasti värjäänny, siitä on nimittäin aikaa kun olen tätä keltaista viimeksi käyttänyt.

    Mutta kiitos kaikille kommenteista ja lakkavinkeistä! Toivottavasti teidän pääsiäinen sujuu paremmin kuin minun, olen kärvistelly kuumeessa keskiviikosta asti! :(

    VastaaPoista
  10. upeat kynnet! :-)

    prettysimplenails.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Vau, hienot kynnet jälleen! Mukavaa maanantaita, blogissani on sulle kynsilakkahaaste.

    VastaaPoista
  12. Aivan mielettömän upeat ja ihanan keväiset kynnet! Millä poistat nuo akryylimaalit? Ja käytätkö ihan normaaleja pensseleitä niiden kanssa vai kynsilakalle tarkoitettuja?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Akryylimaalit lähtee helposti pois normaalilla kynsilakanpoistoaineella, ja maalaamiseen käytän lähinnä kynsitaiteeseen tarkoitettuja siveltimiä, joilla voi maalata sekä kynsilakkoja tai akryylimaaleja.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.