maanantai 16. huhtikuuta 2012

Viininpunaista - BurgundyTilasin taannoin jostain kynsikaupasta (en tietenkään muista enää mistä) water decals -siirtokuvia, jollaisia olen tainnut käyttää vain kerran aiemmin. Nämä oli hienon näköisiä, mutta aika ärsyttäviä käyttää. Kesti nimittäin tosi kauan, että liima alkoi tarttua, ja sinä aikana tarra liikkui kynnellä miten sattuu. Mutta lopussa kiitos seisoi, ja tulos oli ihan kiva. Olisi vain pitänyt tehdä tuo liukuväri vasta leimauksen jälkeen, niin verkkokuvio ei menisi rumasti viininpunaisen osion päälle, mutta ei sitä onneksi livenä huomannut niin hyvin kuin kuvassa.


I recently ordered these water decals from a webshop - can't remember anymore which one. I haven't used water decals very often before, and I thought these were quite annoying to apply. It took quite a while for the glue to adhere, and during that time, the decal kept moving on the nail. But after a little bit of patience, the result was very good. I just wish I'd stamped the net before making the gradient, so that the net wouldn't show on the burgundy part like that. But the pic makes it looks worse than it did in real life. :)16 kommenttia:

 1. voi miten kauniit! :)

  VastaaPoista
 2. Oon huomannu että ne water decal -tarrat?tatuoinnit? ei oikeen tartu sellaselle kiiltävän kovalle, kuivalle lakalle mutta kosketuskuivalle ja vähän tahmaselle tarttuu jo paljon paremmin.

  VastaaPoista
 3. Onko tuo mavalan valkoinen lakka semmoista ei-läpikuultavaa, jolla olisi hyvä tehdä ranskalaisia manikyyrejä? Ja upeat kynnet!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, useimmiten teen ranskalaisen itelle juuri tuolla lakalla!

   Poista
 4. Moikka! Mä lisään decalsit niin, että laitan mavalan pikakuivattajaa alle ja hetimiten decalsin siihen päälle. Sitä ei kauheesti voi venytellä enää, muuten kuva voi mennä rikki, joten nopea täytyy olla. Kuivuu kyllä sitten saman tien ja homma on valmis ilman pitkiä odotteluita :)

  Eevi

  VastaaPoista
 5. kuinka oikeesti joku voi olla noin hyvä?! :D

  VastaaPoista
 6. vau, hienot ovat ♥

  Ku selailen tätä sun blogia ni tulee aina sellanen olo et pitäis ehkä iteki panostaa tähän kynsien koristeluun vähän nykyistä enemmän :'D

  VastaaPoista
 7. waaaau oot taitava !

  cheerxxup.blogspot.com

  VastaaPoista
 8. Mistä voi ostaa tollasia siirtokuva juttuja & paljo maksaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kirjoitin, en muista mistä nettikaupasta nää tilasin, mutta taitaa näitä löytyä jo lähes kaikista kynsialan kaupoista. Tuolta UKK-sivulta löytyy lista joistakin nettikaupoista, joita olen käyttänyt.

   Poista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! :)

  VastaaPoista
 10. Tunnustusta sinulle! :)

  http://kynsitaideblogi.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 11. nää kynnet on ihan tajuttoman hienoja ! oon rakastunut

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.