tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kultaa - Gold


Luonnonvalossa - In natural light 

Tein tämän lakkauksen ensin harjoittelukiekolle valkoisella pohjavärillä, joka oli parempi koska kuviot näkyivät siinä selvemmin. Sitten jostain syystä muutin pohjavärin vaaleaksi kerman/kullanväriseksi, jossa kuviot ei erottuneet niin hyvin, livenä vielä huonommin kuin kuvissa. Mutta muuten tykkäsin kyllä näistä kynsistä. Kullanväriset kuviot on siis leimattu, mustat kuviot maalattu akryylivärein.

Salamalla - With flash 

When I first made this mani on a practise wheel, I used white base colour which showed the golden pattern a lot better. But then, for some unknown reason, I changed the base colour on my nails to light cream/gold and the pattern almost disappeared from sight. But besides that, I really liked this mani. So the gold pattern is stamped and the black lines and the flower are painted using acrylic paint.



24 kommenttia:

  1. Upee lopputulos kuten aina! :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat! Ite haluaisin samanlaiset, mutta taidot on mitä on. :/

    VastaaPoista
  3. Kauniit on. En edes kokeile tätä kotona koska mulla on kaksi vasenta kättä mitä käsinmaalaamiseen tulee;)

    VastaaPoista
  4. Todella kauniit!! Ja pieni toive mukaan, jos nuo sanavahvistukset voisi saada pois...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En edes tienny, että mulla on ne päällä. :) Mutta nyt otin ne pois, katsotaan alkaako tuleen roskakommentteja.

      Poista
  5. tosi kauniit....voisin tilata sut lakkaamaan munkin kynnet, hahah:'D tuijottelen noita ihan haltioituneena, ah..♥

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet, miten ne on tehty. Vaikka en kylläkään saa sellaista aikaan itselleni vaikka kuinka haluaisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis leimasin ensin tuon kuvion pohjavärin päälle. Sitten lakkasin China Glaze -lakalla kynnen sivun, käyttäen vain lakan omaa pensseliä. Viimeiseksi maalasin koristelut akryyliväreillä. Siitä vain harjoittelemaan! :)

      Poista
  7. Olisi kyllä mielenkiintoista nähdä myös se valkoisen pohjan versio, mutta ovat nämä näinkin oikein kauniit. Oikeastaan tykkään kovasti tuosta hyvien kevyestä kontrastista pohjan ja leimatun kuvion välillä.

    Olipa minulla muutakin asiaa, nimittäin Blogissa 40Kynttä olisi sinulle pienen pieni haaste kynsilakkoihin liittyen. Jos olet tämän jo tehnyt niin pahoittelut spämmistä, mutta en heti ainakaan tätä sinulta bongannut. :)

    http://40kyntta.blogspot.com/2012/04/82-haaste-suosikkilakat.html

    T: Prunella & Dimavarien

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia haasteesta, mutta en ole oikein innostunut niistä koskaan enkä siis osallistunut vielä yhteenkään. Olen ehkä vähän erilainen bloggaaja. :) Mutta kiitos kunniasta, ehkä joskus vielä innostun!

      Poista
  8. It's so pretty and elegant! I love this :-)

    VastaaPoista
  9. ihana mani!!! rakastuin tähän.mun piti heti tehä saman lainen mut ei tullu nii hyvä ku sulla mut aika hyvä kummiskii. sulla on niin pitkät kynnetkiii!!! Täs on kuva mun kynsist jos haluut vilasta http://s15.postimage.org/crt5c34pn/kynsimani.jpg aattelin tehä oman kynsi blogin kans!!!

    VastaaPoista
  10. Löysin blogiisi ja WAU! Täällä on aivan ihania kynsitaiteiluja.

    VastaaPoista
  11. Vau, taas niin ihanat kynnet! Kumpa mmieki oisin noin hyvä! Mulla menee aina kaikki iha myttyyn, mut joo onki vasta 14 :) Nii halusin kysyy, että voinko laittaa linkin sun blogista mun blogiin? (tajusitko :D) Ois tosi kiva koska oon ihaillu sun kynsiäs ja kokeillu muutamia, mut eihän ne mulla tietenkää onnistu =)

    http://iirulinkuvakulma.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ne alkaa onnistua, kun tarpeeksi harjoittelee. :) Ja laita vain linkki!

      Poista
  12. Anonyymi3/5/12 20:34

    Moi :) saanko vaivata sua muutamalla kysymyksellä? Kun mä oon kasvattanut kynsiä niin kauan ku muistan. Viime syksynä ne vielä oli vielä elinvoimaiset ja pitkät, kunnes aloin käyttämään kynsilakkaa useammin.Lakkasin kynnet n. pari kertaa viikossa ja pikkuhiljaa ne alkoi liuskottumaan. Yhtäkkiä ne olikin sitten ihan huomaamatta IHAN HIRVEÄT. Oon yrittänyt hoitaa niitä mutta ei. Syön piimaxia, oon käyttänyt Mavalan kynnenkovettaja/vahvistajaa (mikä on kyllä kovettanut kynnet) ja hetkeksi kynnet parani. Mutta taas... ne ei vaan pysy terveinä.. Argggh... No, ongelmat ei jää tähän, kuvaan astui nimittäin uusi ongelma, parin viikon aikana PUOLET, siis viisi kynttä on napsahtanut poikki, siivotessani... Elikkäs, tiivistän koko tarinani pariin kysymykseen ; Miten saisin kynsistäni liuskattomat, kun mikään mömmö eikä piimaxitkaan auta, JA miten saisin ne pysymään joustavina, menettämättä niiden kovuutta? Kiitos SUURESTI jos mitenkään voisit mua valaista.. Lähinnä haluaisin tietää miten itse selviät arkiaskareista rasittamatta kynsiä. Tuntuu, kun laitan tiukat farkut jalkaan, että kynnet napsahtaa millä hetkellä hyvänsä poikki. Jotkut ovat sanoneet, että liika lakkailu ja kynsilakanpoistoaineella lotraaminen tuhoaa kynnet mutta onkohan noin? Käytän kuitenkin asetoonitonta poistoainetta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullakin oli ennen liuskoittuvat kynnet, mutta sain ne kuntoon NailTek II -aluslakalla, jota käytän aina 2 kerrosta lakkauksen alla, ja käyttämällä joka ilta kynsinauhaöljyä. Lakkaaminen ei ainakaan minun kynsiä heikennnä, päinvastoin: kynnet hajoilee heti jos niissä ei ole suojaavia lakkakerroksia. Ehkä jotkut kynsilakat voi liuskoittaa kynsiä, mutta ongelmasta selviää käyttämällä aluslakkaa. Ja tiskatessa/siivotessa käytän _aina_ kumihanskoja, kynnet ei tykkää vedessä liottamisesta.

      Toivottavasti tästä oli apua. Tsekkaa myös tuo UKK-sivu, sinne oon listannu mun kynsienhoitovinkit. Tsemppiä kynsien hoitoon ja hyvää kevättä! :)

      Poista
    2. Anonyymi5/5/12 13:45

      Kiitos vastauksista! :) Saako tuota Nailtekiä mistään kaupasta, vai pelkästään netistä? Oikein hyvää kevättä sulle myös ! :)

      Poista
    3. Ainakin Stockmannilta saa, mutta hinta on aika paljon korkeampi kuin esim. eBaysta tilattuna.

      Poista
  13. Ihanat kynnet. (:

    Teen usein sellaisia ihan perus kynsiä, joissa voi olla jokin kuvio, mutta en osaa tehdä tuollasia kynsiä, jotka ovat iiiihaaanat!

    Sitten kysymys:

    Jossakin postauksessa kirjoitit, että kynsitarrat (tai jotkut sen tapaiset) lähtivät sillein liikkumaan, kun niitä laittaa.
    No minulla on juuri se ongelma! Kun yritän laittaa kynsitarroja niin ne lähtevät liikkumaan ja jotkut nurkat jäävät repsottamaan.

    Mitä tässä voisi tehdä? Vaikka painan se ei mene alas( siis reunat ).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Puhuin siirtokuvista, jotka kiinnitetään veden avulla. Kynsitarrojen kanssa ei tarvita vettä, vaan ne ovat normaaleja "tarroja". Jos tarrojen tai siirtokuvien nurkat jää repsottamaan, niitä voi yrittää kiinnittää kirkkaan kynsilakan tai kynsiliiman avulla.

      Poista
  14. Ihania kynsiä sulla! :3 Liityin lukijaksi! :)

    Tässä linkki myös mun blogiin :)
    http://tinynaildesign.blogspot.com/

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.