tiistai 1. maaliskuuta 2011

Glamour

.

Tässä joululoman aikaan tehdyt kynnet, jotka ei ehkä näin kevääseen sovi, mutta postataan nyt paremman puutteessa. :) Kuviot on maalailtu siveltimellä ja dotting toolilla. Tykkäsin muuten lopputuloksesta, mutta kukat ei minun mielestä onnistunu niin hyvin kuin ne ois voinu. Kamera vahvistaa tuota Dependin lakan hiutale-efektiä, joten photoshoppasin sitä vähemmäksi peukalokuvasta, jotta näkisitte suunnilleen miltä kynnet näytti livenä.

 
              In real life                                                Through the camera lens

Here's a mani that I made around Christmas time. The colours might be a bit unsuitable for the spring, but I have nothing better to post at the moment. :) I painted the images using brushes
and a dotting tool. I liked the outcome, but I think I could have done a better job with the flowers. The camera enhanced the flakes in the Depend nail polish, so I photoshopped the thumb pic a little bit so that you could better see what the nails looked like in real life.

14 kommenttia:

  1. Anonyymi2/3/11 01:10

    Moi! Aloittelevan kynsienlakkaajan hölmö kysymys:
    Miten saat lakattua kynnet niin, että kynsinauhat eivät jää suttuisiksi? Itselläni niihin menee aina väkisin lakkaa ja sitten kun yritän sitä vanupuikon ja kynsilakanpoistoaineen kanssa varoen ottaa pois, niin sitten lähtee lakkaa jo kynnen tyvestäkin :( Vinkkejä? :)

    VastaaPoista
  2. Todella ihanat! Mukavaa keväällä nähdä muitakin kuin haalean vaaleita kynsiä :) .

    VastaaPoista
  3. Your flower looks great. I thought it was a stencil, now I'm all kinds of impressed.
    If you haven't already, consider stopping by my blog and checking out my Katy Perry collection give away.

    VastaaPoista
  4. Anonyymi2/3/11 08:39

    Ensinnäkin ihanat kynnet! =)
    Jos inspiraation puute vaivaa niin miulta saat hieman erikoisen haasteen. =D Juhlakynnet ois aihe... kaksosten(tyttö ja poika) ristiäisiin hienot tilanteeseen sopivat kynnet. Olisi hienoa jos nuo tytön ja pojan "värit" saisi kynsiin jotenkin toteutettua.

    VastaaPoista
  5. Anonyymille lakkausvinkkejä:
    -Pyöristetyillä siveltimillä saa siistimpää jälkeä, esim. Lumenen Quick & Chic.
    -Älä yritäkään saada lakkaa ihan kynsinauhaan asti, vaan jätä siihen millin rako.
    -Vedä ensin suora veto keskelle, ja sitten kummallekin reunalle kynnen muotoa mukaillen. Lopuksi vielä keskelle, jos tarve vaatii.(Tähän pitäisi ehkä olla kuva/video, mutta toivottavasti tajusit. Ehkä teen joskus aiheesta tutoriaalin.)
    -Harjoittelu auttaa! :)

    @Vauhtimamma & Anita: Kiitoksia! Thank you!

    Ja toiselle anonyymille:
    Lupaan harkita haastetta! :)

    VastaaPoista
  6. Anonyymi2/3/11 12:33

    Nätti lakkaus! Tykkään sun kynsien muodosta ja pituudesta :-)

    VastaaPoista
  7. Anonyymi2/3/11 17:56

    Kiitos vinkeistä! Täytyy hankkia joku pyöreäpäinen sivellin tai koittaa tuota Lumenea.

    Mites muuten, käytätkö minkä verran noita Lumenen Natural Code-lakkoja? Ostin paria eri väriä ja ainakaan se valkoinen ei ollut yhtään sellainen, mitä tavoittelin. Olisin kaivannut sellaista peittävää väriä, mutta tätä sai laittaa kolmekin kerrosta ja silti joistain kohdista vähän "paistoi läpi" :/ Ja muista lakoista en siinä kyseisessä kaupassa löytänyt tavallista valkoista, helmiäistä en halunnut.

    VastaaPoista
  8. Eipä kestä!

    Mulla on neljä Natural Code -lakkaa, enkä kyllä kamalasti tykkää niistä. Lakka on tosiaankin tosi läpikuultavaa, ja pullot on huonoja. Pensseli on ihan ihmeellinen töpö.

    Tuo Mavalan valkoinen on erittäin peittävää, mutta ehkä hieman haastavaa saada tasaiseksi.

    VastaaPoista
  9. Kauniit kynnet! Olen blogiasi seuraillut muutaman kukauden ajan ja tykkään että oot taitava :) Hei, oon lauantaina tulossa Ouluun shoppailemaan, onko mitään MUST-paikkoja käydä?

    VastaaPoista
  10. Kiitos, Lotta!

    Konadeja löytyy Stockmannilta. Valikoima on jo hieman laajempi kuin alussa, mutta ei vieläkään päätä huimaava. Eipä täältä kai muita kummoisia kynsitarvikekauppoja löydy, ja mitään muutahan en itse ruukaa shoppailla, eli en osaa antaa vinkkejä. :D Mutta mukavaa lauantaita!

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkistä, Stockalle mennään varmasti. Reilu kuukausi sitten olin Turun Stockalla ja siellä Konadeja oli ihan muutama laatta. Ja netistä siten taas lisää :)

    VastaaPoista
  12. Anonyymi5/3/11 16:35

    Ei muuten löydy enää tota Lumenen Quick & Chiciä. Se on nykyään kai se Gloss & Care, näin ainakin Sokoksella sanoi Lumenen asiantuntija. Eikä niissä ilmeisesti ole samanlaista pyöreätä sivellintä kun oli Q&C:ssä ollu :/

    VastaaPoista
  13. @Anonyymi: Harmi juttu. Tykkäsin Quick & Chick -lakoista juuri siveltimen ja pullon takia, vaikka pigmenttiä niissä olisikin saanut olla vähän enemmän.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.