tiistai 22. helmikuuta 2011

Karkkiraitoja - Candy Stripes

.

Tässä on yksi manikyyri, jonka sain aikaan pari viikkoa sitten ideapulasta huolimatta. Tein tippiin karkkiraitoja siveltimellä, valumat tein dotting toolilla ja lopuksi kiinnitin askartelutarraa päälle. Tulos ois ollu varmasti parempi, jos värien välillä olisi ollut isompi kontrasti. Olisi pitäny valita vaikkapa pinkki ja valkoinen.

Nimettömän kynnen leimaukset on tehty mun ensimmäisellä China Glaze -lakalla. Tilasin niitä kaks eri väriä, koska oon jo pitkään halunnu hopean- ja kullanväriset leimauslakat. Mulla on Konadin omat erikoislakat kyseisissä väreissä, mutta niillähän ei tee yhtään mitään. Leimat näkyvät juuri ja juuri mustalla pohjalla, muiden värien päällä ei käytännössä ollenkaan. Kumma juttu, miten kaksi väriä voi olla niin huonoja, vaikka muissa Konadin lakoissa on ollu pigmenttiä ihan riittävästi. No, onneksi nämä China Glazet tuntuvat toimivan leimauksessa tosi hyvin, vaikka tässä mallissa eri väriset raidat kuultavatkin leiman läpi. Parempi leimailla ilmeisesti vain yksiväriselle pohjalle.

Näyttää muuten menneen 500 lukijan raja rikki!
Kiitos kamalasti kaikille, että jaksatte seurata blogia ja kommentoida postauksia!Here's one mani that I managed to do a couple of weeks ago, despite the lack of inspiration. I painted the candy stripes with
a brush and the dripping paint was made using a dotting tool.
I think that the result would have been better if the contrast between the two colours had been bigger. I should have chosen pink and white, for instance.

I used my very first China Glaze for stamping the ring finger.
I have Konad special polished in gold and silver, but they are completely useless, so I ordered two China Glazes mainly
for stamping purposes. It's strange how two Konad polishes
can have such poor quality when compared to the other colours.
But luckily China Glaze seems to work really well, even though
in this mani the different coloured stripes can be seen through
the stamped image.

By the way, I now have over 500 readers! Thank you, everyone, for reading my blog and leaving your comments!

14 kommenttia:

 1. Aivan ihanat taas vaihteeksi! Vaikka sun mielestä noi sävyt ei hirveesti erotu toisistaan, mun (ja uskoisin että aika monen muunkin) mielestä se on ehkä vaan parempi ettei niin selkeästi räisky silmille.

  Tykkään :)

  VastaaPoista
 2. Tykkään tosi paljon! Oon itekin samaa mieltä että ehkä näissä on parempi vaan ettei räisky värit kauheesti silmille :)

  VastaaPoista
 3. On juu ihanat!! Kiitos sulle kun sä jaksat kirjoittaa meille lukijoille!! Tää on yks parhaimmista blogeista!!! <3 :D

  VastaaPoista
 4. onneksi en ehtinyt ostaa noita konadin kulta- ja hopea-leimauslakkoja (: säästyi rahat tässäkin tilanteessa!(:

  VastaaPoista
 5. Mitkä lakat muuten niin kun konadien lisäkstoimii hyvin noissa kuvioissa? Toimiiko dependit? mites muut, onko jotain kokemuksen kautta suositella? :) on muuten noikin kynnet ihan älyn hienot! :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos kommenteista!

  @Anonyymi: Dependin tummemmat sävyt on toiminu leimauksessa ihan hyvin. Lisäksi oon käyttäny Mavalan pikkulakkoja, mutta Konadin omat lakat on olleet kaikkein parhaita.

  VastaaPoista
 7. I just discovered your blog. I LOVE it! :) Thank you for posting in English...I sadly only speak one language complete.

  I love love love nail art and my nails always have some :)

  Now you have OVER 500 followers :D

  VastaaPoista
 8. Kynsitarrailija23/2/11 22:25

  Tää on kyllä upein kynsiblogi,jota olen *salakavalasti seurannut,kaikki ikivanhat postauksesi olen kolunnut läpi,on tosi kiva katella kuvista,ettei kynsilakkaa ole kiloa sormessa ! (; Ja nämä karkkikynnet,aivan upeat! <3

  VastaaPoista
 9. Hei muuten, miten oot saanut tohon banneriin tehtyä ton linkin sun blogin etusivulle? Tai siis miten oot saanut sen että kun siitä painaa se vie tän blogin etusivulle?? Toivottavasti tajusit! :)

  VastaaPoista
 10. @Nailsit, Kynsitarrailija and ART OF NAIL: Thank you very much! :)

  @Pinja: Kyllä se on minusta tullu ihan automaattisesti. En oo mikään tietokoneguru, enkä ois osannu tehä ite mitään linkkejä. :D

  VastaaPoista
 11. mist sä oot ostanu noi kynsitarrat? :)

  VastaaPoista
 12. @johannna: Ne on askartelutarroja, joita myydään askartelukaupoissa, kirjakaupoissa, tiimarissa, yms.

  VastaaPoista
 13. hieman useammin postauksia niin sitten olisi täydellistä! =)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.