maanantai 7. maaliskuuta 2011

Raitaranskis - A Stripey Frenchie

Tämä on siitä harvinainen manikyyri, että se on mulla kynsissä jo kolmatta kertaa. Yleensä kaikki mallit (valkoista perusranskista lukuun ottamatta) jäävät ainutkertaisiksi. Aikaisemmat versiot olen tehny eri väreillä, mutta tein ne silloin, kun kamera oli remontissa. Eli nyt siis ensimmäinen kuvaksi asti päätynyt versio, jonka tein koristelulakoilla ja Rimmelin 60 Seconds -lakalla
(819 Green with Envy). Helppo tehdä, eikä kuivumista tarvi kauan odotella. Suosittelen!


I'm wearing this same mani for the third time already, which is extremely rare. Usually I wear a design only once (except the basic white Frenchie). The previous versions of this design were executed with different colours, but I made those when I had no camera, so this is the first version that I managed to photograph. I painted the stripes using nail art polishes and Rimmel's
60 Seconds (819 Green with Envy). This design is easy to do
and it doesn't take long to dry, which is nice.

32 kommenttia:

 1. Kivasti sopii nuo värit yhteen :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi7/3/11 18:49

  tosi hienot!! vau!(: ihanat väritkin!

  VastaaPoista
 3. My favorite kind of nail art! A simple look that's never over the top and it's easy to do. I'm adding this post to my favorites.

  VastaaPoista
 4. Wow, that's great! I'm hoping you might consider doing a tutorial on how to get this look. Thanks!

  VastaaPoista
 5. Thats really nice and unique!

  VastaaPoista
 6. Vau! Hurjan hienot! :)

  VastaaPoista
 7. beautiful combination of colours, I love this manicure.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi9/3/11 18:20

  Ompas nätit! :)
  Ootko koskaan kokeillu koristella akryyleillä? Mietin tässä, että tietäsitköhän että passaako sellaset "normi" akryylivärit (esim. Suomalaisesta kirjakaupasta) ostetut kynsien maalailuun? :)

  VastaaPoista
 9. Voi vaan kateellisena katella sun kynsiä :D Oot kyllä todella taitava lakkaaja. (: Oon lueskellu suorastaan kuolaten sun blogia viimiset paripäivää ja innolla kyttään jo uusia postauksia päivittäin. Ois mulla yks kysymyskii. Jos käytät sellasia pieniä siveltimiä koristelussa, miten ihmeessä saat ne puhtaaks? Mulla on menny jo monta sivellintä pilalle...

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaikille! Thanks everyone! <3

  @Anonyymi: En oo akryylimaaleja käyttäny, mutta käsittääkseni ihan tavalliset värit käy. Korjatkoon joku, jos olen väärässä.

  @Lintunen: Puhdistan siveltimet puhtaalla asetonilla. Ensin pyyhin enimmät lakat asetoniin kostutetulla pumpulilla, ja tarvittaessa kastan sivellintä vielä asetoniin ja pyyhin paperiin/pumpuliin. Siveltimet kannattaa puhdistaa heti käytön jälkeen, ettei lakka pääse kuivumaan niihin.

  VastaaPoista
 11. saisko tuton tästä? =))

  VastaaPoista
 12. Todella hienot! Ajattelin myös kysyä, että miten teet nämä?

  VastaaPoista
 13. No siis vetelen vain raitoja nail art -lakoilla, tarviiko siihen tutoa? :D
  Laiskuuksissani tein yhden värin kerrallaan (ensin kaikki valkoiset raidat, sitten kaikki mustat, jne.) mutta varmaan homma onnistuis paremminkin jos aloittais kynnen kärjestä ja tekis raidat järjestyksessä.

  VastaaPoista
 14. Like DesertNails8 said above, would you please do a tutorial for this manicure.

  VastaaPoista
 15. @DesertNails8 and pkbmum: I just explained in Finnish that this mani is very simple. Would an explanation suffice instead of a tutorial? :)

  I was lazy and I painted each colour separately, first all the white stripes, then all the black ones, etc.
  But I think it could be even easier to just start painting the stripes starting from the tip of the nail, one at a time, using nail art polishes or regular polishes and a thin nail art brush.

  VastaaPoista
 16. LOL, explanation is great. I must try this once my nails are a bit longer.

  VastaaPoista
 17. Tosi upeet taas. Olis kiva jos laittaisit kuvat myös lakoista ja muista välineistä joilla oot tehny lakkaukset. :)

  VastaaPoista
 18. Täytyy vielä sanoo, että sun blogissa erityisesti viehättää se, ettet käytä mitään huippukalliita tarvikkeita vaan saat upeita lopputuloksii aikaseks ihan kohtuuhintasilla lakoilla ja tarvikkeilla. (:

  VastaaPoista
 19. Ihanat kynnet! =)
  Akryyliväreistä korjaan sen verran että ihan mitkä tahansa ei käy. Ehkä perus viivojen tekoon mutta jos vähän vaikeampaa kuten kaksiväristä kukkaa haluaa tehdä http://tartofraises.nailblogs.net/nailart/onestroke2/oneStroke2eme%20011.png
  niin ei onnistu.

  VastaaPoista
 20. Kokeilin tota ja tuli ihan erilainen :D Ei toi oo helppoo kaikille! No ehkä kokeilen vielä uudestaan joskus.

  R

  VastaaPoista
 21. Saankos kysyä tässä anonyymiltä, että millaiset niitten akryylivärien pitäisi olla, että saisi tehtyä tällasia kukkia esimerkiksi? :)

  VastaaPoista
 22. millä sä oikee teet noi tollaset pienet kohdat jollai siveltimellä vai ? :D

  VastaaPoista
 23. Taas niin upeat kynnet....

  VastaaPoista
 24. Anonyymi 14.3.2011 10.10.00....elikkäs kynsille tarkoitetut akryylivärit + siveltimet on parhaita jos haluaa kerralla onnistua(mikäs sen mukavanmaa kuin tappaa oma innostus harrastukseen väärillä ja huonoilla välineillä/ tarvikkeilla). Sen verran joudun syömään kuitenkin sanojani että eilen löysin sitten (yhden nimeltämainitsemattoman kaupan) ihan perus akryylivärejä ja ne näytti toimivan.

  VastaaPoista
 25. Tosi ihanat ♥

  VastaaPoista
 26. ihanat kynnet,kivat värit :) turkoosi/petrooli "fani" tykkää!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.