keskiviikko 20. tammikuuta 2010

Mattapintaa - Matifying mania

Ostin vihdoin ensimmäisen mattapintaisen päällyslakkani, Orlyn Matte Topin, joka löytyi Oulun Stockmannilta hintaan 18 ja risat. Joten nyt olen muodissa mukana. ;)

Testailin tätä ensin paperille eri kynsilakkojen päälle, ja parhaat tulokset näytti tulevan tummista lakoista. Joten ensimmäiseen manikyyriin valitsin lakaksi Dependin sävyn 104, hiilenmusta lakka, jossa on hopeaa shimmeriä. En jaksanut tehdä mitään monimutkaisia koristeluja, sillä halusin päästä kokeilemaan päällyslakkaa mahdollisimman nopeasti, joten leimasin kynsiin Konadilla vain muutamia kuvioita levystä m7. Lopuksi laitoin kaksi kerrosta tätä päällyslakkaa, ja lopputuloksesta tuli minusta oikein hienostunut! Ja lakka ei näyttänyt suttaavan leimojakaan, joten sitä voi käyttää suoraan niiden päälle.


I just caught up with the times and bought myself my first matifying top coat, Orly's Matte Top. I tested it first on paper with different shades of nail polish and it seemed to produce the best results with darker colours. So as my first attempt on nails, I chose Depend's polish number 104, a charcoal black polish with silvery shimmer. I was so eager to try out Matte Top that I didn't want to waste too much time on nail art, I just used Konad to stamp on some images from plate m7. I finished it off by two top coats. And I really like the result! Very refined! And what's best, this top coat doesn't smudge the stamps, so it can be used directly on a Konad image.

9 kommenttia:

 1. Nämä on tosi hienostuneet mielestäni :)

  VastaaPoista
 2. oon itekkin käynyt katselemassa tuota samaa lakkaa oulun Stockal. :-3 ehkä sitä nyt uskaltaisi ostaa sen, 18 euroa on kyll aika paljon. :-s

  VastaaPoista
 3. Oho, onpa todella pelkistetyn tyylikäs look. Itsekin tekisi mieli tuollainen mattalakka ostaa, mutta tosiaan tuo hinta tuntuu aika tyyriiltä. No, ehkä se olisi kuitenkin investoinnin arvoinen.

  P.S. Olen seurannut blogiasi jo pitkään, ja sen innoituksesta tilasin itselleni ensimmäisen Konad-settini joitakin viikkoja sitten :)

  VastaaPoista
 4. Hello!! Wauw what a nice blog. I like your nails and your nailart.

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet. Onko tuossa Orlyn mattalakassa formaldehydiä? Jos on niin tiedätkö missä mattalakassa ei olisi. Haluaisin niin kovasti sellaisen. Essiessä sitä on ainakin. T: Supi

  VastaaPoista
 6. Supi:
  Ei tuossa tuoteselosteessa ainakaan mainita formaldehydiä. Jos se ei sitten ole merkitty jollain kemiallisella salanimellä, mun kemian opinnoista on nimittäin jo aika paljon aikaa. :)

  VastaaPoista
 7. Ihan mielettömiä kynsiä! Pakko oli selata koko blogi kerralla läpi =) Mahtavaa, jatka samaan malliin!!

  VastaaPoista
 8. Oi ihanat kynnet ! Mistäs ostat noita Dependin kynsilakkoja , ne on niin kivan värisiä kaikki (:

  VastaaPoista
 9. ssuperkata:
  Ostan Dependin lakkoja Kicksistä. Täältä pohjoisesta myymälä löytyy Torniosta, etelässä niitä on kai vaikka missä.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.