lauantai 24. lokakuuta 2009

Ristikkoa

Nyt on kyllä viime aikoina ollut inspiraatio ja tekemisen into pahasti hukassa. Liekö pimenevällä syksyllä ja pilvisillä säillä ollut vaikutuksensa... Tässä nyt kuitenkin yksi manikyyri, jonka onnistuin saamaan aikaiseksi.

Pohjalakkana on Dependin sävy 58, jota tarvi kolme kerrosta ennen kuin pinnasta tuli peittävä. Lakkausapuna käytin kirkasta teippiä. Sen jälkeen tein ristikot Art Club -koristelulakoilla. Tarkoitus oli laittaa vielä strassit sekä mustan että valkoisen rastin keskelle, mutta tuli jotain häslinkiä ja se jäi tekemättä. Koittakaa kuvitella se mielessänne. :) Mut joo, ihan kivathan näistä tuli.

8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet :D mistä muuten ostat niitä strassikiviä?

  VastaaPoista
 2. Ihana idea!

  Tää sun blogi on ihan mahtava inspiraatioblogi mun kotimanikyristille. Tykkään aina näpertää hienot lakkaukset, vaikkei ne uimisharrastuksen takia montaa päivää kynsissä pysykään. Mutta saan sit laittaa uudet ;)

  Sain jo paaaaljon ideoita täältä. Lisäsin tämän luettaviin blogeihini.

  VastaaPoista
 3. Moi!
  Ihanat kynnet nää!

  kiitos ihanasta blogista! <33

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommenteista!

  Tanjalle: strasseja olen ostanut monista eri paikoista, askartelustrasseja mm. Tiimarista ja Sinooperista, ja "oikeita" kynsistrassejakin löytyy jo marketeista tai sitten nettikaupoista.

  VastaaPoista
 5. This is really pretty. Looks like a present ready to be untied.

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/3/10 16:05

  tosi tosi hienot! piti heti itselle kokeilla :))

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.