maanantai 12. lokakuuta 2009

Ostoksia

Tuhlasin sitten viimeiset pennoseni ja tein nettitilauksen, koska oli pakko saada lisää Konadin päällyslakkaa. Muut päällyslakat kun tuppaavat suttaamaan leimoja jonkin verran. Tilasin samalla kynsiliimaa, haikailemiani nail art -lakkoja (valkoinen ja musta), hopean väristä raitatarraa (tai koristenauhaa vaimitäsenyton), kynsinauhojen poistokynän ja kynsilakan korjauskynän. Postikulujen kans tää satsi maksoi n. 35 euroa. Tilauksen tein Cesarsshopista ja toimitus oli jälleen hyvin nopeaa ja vaivatonta, suosittelen.

Testasin jo koristelulakkoja ja hyviltä tuntuivat. Hyvin toimi myös tuo kynsilakan korjauskynä, helpomminhan sillä sai puhdistettua ylimenneet lakat kuin kömpelöllä vanupuikolla, mutta luulisin, että terä menee sotkuiseksi aika pian (mukana ei tullut vaihtoteriä). Mut katsotaan nyt miten käy.

Tässä vielä viime aikoina hankkimiani lakkoja. Evelinen lakat oli Tokmannilla tarjouksessa kolme kappaletta viitosella, ja Dependejäkin sai Kicksistä kolme kuudella eurolla. Ostin tuon Dependin aluslakan siksi, ettei tarvi tuhlata kallista NailTekiä kun tekee manikyyrejä kavereille. :D Ostin lisäksi Rimmelin Super Wear -päällyslakan, jossa luvataan jopa 10 päivän pysyvyys. Vaikka en kyllä koskaan edes pidä samaa lakkausta niin kauan...

1 kommentti:

  1. Heips!

    Kerrotko raitatarrasta kun olet kokeillut, miten toimii..
    Täällä odotellaan jo uusia lakkauksiasi =)
    -Fani

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.