maanantai 14. syyskuuta 2009

Perussettiä

Olin laiskana, enkä jaksanut tehdä muuta kuin tällaisen simppelin manikyyrin. Eli ensin tein tavallisen ranskalaisen manikyyrin, johon päälle leimasin kukkakuviot Konadilla (levy m37) ja laitoin vähän glitteriä kukkien keskelle nail art -kynällä.
Ei kai mulla sitten tämän enempää asiaa tällä kertaa ollutkaan... :)

6 kommenttia:

 1. Miun maun mukkaan...tykkään simppeleistä :)

  VastaaPoista
 2. Oon ite tilannu kanssa konadilta noi leimasimet ja oon alkanu ihmetteleen kun en saa niitä toimimaan, oonko vaan liian hidas vai? Kun ei meinaa lakka tarttua tuohon leimasimeen :)

  VastaaPoista
 3. Luulen, että oot liian hidas. :) Tarkista myös, että leimasin on puhdas, siihen tarttuu helposti pölyä.

  VastaaPoista
 4. Joo, olen pikkuhiljaa yrittänyt toimia nopeempaa. Ehkäpä vielä joskus saan aikaseksi näin mahtavia kynsiä kun täällä :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi8/6/10 10:24

  Löysin tän sun blogis ku googlettelin vähän... aivan ihana! tällästä ollaankin kaivattu :)

  mutta ajattelinkin kysyä, että voisitko tehdä tänne postauksia sellassista esim. hääkynsistä, tai niinku tyttömäisen juhlallisista?:) mieluiten tyyliin ranskalainen manikyyri, mutta tietenkin jotain variaatioita käyttäen. ja tietty tarkka tutori siitä vielä?:D ku ite oon menossa häihin ja on valkosen ja vaaleenpunasen värinen mekko, niin ois kivat jos kynnetki sointuis samaan skaalaan :)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi2/7/10 22:10

  mä kans kaipaisin jtn samantapaisia ohjeita kuin anonyymi ja sit jtn ihan helppoja ohjeita mitä dotting toolilla voi tehä..ku oon aika käsi..joten lisää dotting tool ohjeita kiitos :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.