keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kuninkaallista keltaista - Regal YellowMulla on noita halpoja eBayn Nail Star -koristelulakkoja, jotka ei oikein sovellu koristelulakoiksi huonohkon peittävyyden takia ja myös siksi, että melkein kaikkien pullojen sivellinkarvat ovat tippuneet lakan sekaan. :D Päätin sitten kokeilla, voisiko niitä käyttää ihan tavallisena lakkana. Käytin levittämiseen sivellintä vanhasta lakkapullosta. Levittyvyys oli hyvä ja normilakaksi peittävyyskin oli jees. Ongelmaksi muodostui kuitenkin se, että jo päivän, parin kuluttua lakka alkoi lohkeilla isoina paloina pois, mitä ei muiden lakkojen kanssa yleensä tapahdu. Mutta jos ei halua pitkäaikaista manikyyriä, niin hyvinhän näitä voi käyttää.


I've got these cheap Nail Star nail art liners from eBay, that are not very good as liners because they are not opaque enough and all the brushes have come loose and fallen into the polish. :D
So I decided to see if they can be used as regular nail polish.
I applied the polish with a brush from an old polish bottle. The polish was easy to apply and it was opaque enough for a normal nail polish. But after a day or two, it started to chip off in big pieces, which usually never happens with other nail polishes. But if you don't need your mani to last for long, Nail Star is completely usable as regular nail polish.


13 kommenttia:

 1. wau miten hienot! Tuohon lopputulokseen minäkin pyrin, monta vuotta kun harjottelen niin toivon että olen joskus edes yhtä hyvä kuin sinä! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat<3

  (katsoisitko?? http://amazing-nailsblog.blogspot.com/)

  VastaaPoista
 3. Aivan upeet! sääli että rupese halkeilemaan :(

  VastaaPoista
 4. Blogissani on tunnustus sulle!

  VastaaPoista
 5. @asetonihuuruja: Kiitos tunnustuksesta, olen otettu! :)

  VastaaPoista
 6. hei satuin törmäämään sun blogiin kun etin apua yhteen ongelmaa :) päätin kysyy sulta, koska vaikutat tietävän aika paljon kynsistä!
  eli mulla on melko pitkät kynnet ja oon tykänny lakkailla niitä jo monta vuotta. nyt lähiaikoina, ehkä viimesen puolen vuoden (?) aikana oon törmänny uuteen ongelmaan. nimittäin mulle tulee AINA ilmakuplia kynsiin. olettaisin sen johtuvat tosta alus/päällyslakasta, mikä on OPI'nin START to FINISH -lakka, hintaa about 22 euroa. Luulis tollasen toimivan, mutta näköjää ei. ):
  Jos laitan tosi ohuen kerroksen, tulee sellasia hyvin pieniä ilmakuplia, ihanku jotai mannapuuroo ois toi kynsi. jos taas laittaa vähä huolettomammin, tulee isompia mutta ei koko kynnelle.
  oon lukenu et jos pulloa ravistaa, siihen tulee ilmakuplia, muttakun en oo ravistellu tota? lisäks mulla oli samaa päällys/aluslakkaa aikasemminkin ja siitäki tuli ilmakuplia? ainoo missä toi on voinu vähän heilua, on se jos se on ollut jossain kassissa mukana. mutta miten sit kynsilakkoja voi ottaa matkalle mukaan?
  ja sit vielä että mitä alus/päällyslakkaa/lakkoja suosittelet? :D oon niin harmistunu tosta OPI'nin lakasta, maksaa kauheesti mutta en kyllä enää kolmatta pulloo osta! ):
  sori, kauhea teksti, mutta toivon että voisit auttaa. :)

  VastaaPoista
 7. @Anonyymi: Mulla ei ole OPI:n lakoista ollenkaan kokemusta, mutta siltähän tuo kuulostaa, että vika olisi siinä. En usko, että pullon ravistelulla on suurta vaikutusta, eli vaihda vain merkkiä.

  Itse olen huomannut, että ilmakuplia tulee silloin, jos kynsilakka on päässyt paksuuntumaan liikaa, eli sitä tulee kerralla liian paksu kerros, tai jos laittaa useamman kerroksen lakkaa niin, ettei edellinen kerros ole kunnolla kuivunut.

  Itselläni on aluslakkana kynsiä vahvistava Nail Tek II (joka on loistava liuskoittuville kynsille) ja päällyslakkana Seche Vite, joka toimii myös pikakuivattajana ja antaa mahtavan kiillon. Paljon olen käyttänyt myös huokeita Rimmelin päällyslakkoja, ja hyvin nekin ovat toimineet!

  Toivottavasti pääset ongelmasta eroon! :)

  VastaaPoista
 8. Okei, kiitos paljon. :) Kokeilen nyt ton lakan vaihtamista, se alkaakin olla lopussa. (-:

  VastaaPoista
 9. oijoi kun on ihana blogi :3 Olen lukenut kaikki blogauksesi nyt läpi ja pakko myöntää että olet todella taitava *niin itse asiaan*
  itsellänikin on äitiltä saamiani nail star lakkoja - ja ne on ihan surkeita just tuon lohkeilun takia :c

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.