keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Uusi säilytysjärjestelmä - New storage solution

Heipparallaa pitkästä aikaa!

Päivitysten viimeaikainen puute johtuu siitä, että mulla on ollu päällä paha ideapula. Oon vaan tuijotellu kynsilakkoja, mutta mitään toteuttamisen arvosta ideaa ei ole putkahtanut päähän. Oon ehkä liikaa keskittyny välineiden organisointiin, joten inspiraation etsiminen on jääny vähemmälle. Mulla on nimittäin nyt kunnon kynsipiste työpöydän päässä uusine lakkahyllyineen ja tarvikelaatikostoineen. Itse olen asiasta ihan innoissani, mutta tutuille se voi olla huono uutinen, sillä en enää säilytä kamoja työkalupakissa, enkä siis voi tehdä kotikäyntejä (ainakaan niin helposti). :)


Isä teki mulle tuon kynsilakkahyllyn, mutta en tietenkään suunnitellut mittoja tarpeeksi hyvin ja se tuli heti täyteen! No, eipä kasva lakkakokoelma liian suureksi, kun pitää käyttää entisiä pois ennen kuin ostaa uusia. Tuo laatikosto oli ihan susiruma toimistolaatikosto (kun parempaakaan ei löytynyt), jonka päällystin itse lahjapaperilla. Näin jälkikäteen ajateltuna olis tietysti voinu valita vähän hillitymmän värisen paperin. :D
No, sen voi päällystää uudelleen sitten kun jaksaa. Lisäksi päällystin samaisella paperilla pari kuppia ja pahvilaatikon muita tilpehöörejä varten.

Kyllä nyt kelpaa laitella kynsiä! Vielä kun sais niitä ideoita! :D



Hello dear readers!

I haven't updated my blog for a while because I've run out of ideas! I mean totally! The reason for that may be that I've been so preoccupied with organising all my nail stuff that I haven't had time to seek inspiration. I now have a brand new nail polish rack and a set of drawers at the end of my desk. I'm totally excited about that, but my friends may not be, since I don't keep all my stuff in a tool box anymore and therefore I can't go to my friends' places to do their nails. :)

My dad made the nail polish rack for me, but I didn't plan the measurements well enough, since I had no idea that my polishes took up that much room! :) Oh well, it prevents my collection from getting too big. I have to use up old polishes before buying new ones. The set of drawers was meant for office use and it was ugly as hell, so I covered it with gift wrap. In retrospect, I could have chosen the colour a bit more carefully. :) I also wrapped some cups and a box in the same paper for my brushes, nail polish removers and other stuff.

Now I have a nice place to do my manicures in!
I just wish I had some ideas! :D
 

23 kommenttia:

  1. älyttömän makee toi hylly! Voi kun itelläki ois tollanen! (:

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana! Kyllä tuossa silmä lepää ja inspiraatio syttyy huomaamattakin!

    Työkalupakkiin sitten vain mukaan aina tilauksen mukaan tarpeelliset :D

    Mulla on se ongelma, että pakki on yhä käytössä ja alkaa käydä niin raskaaksi että eipä sen kanssa enää kotikäyntejä tehdäkään... hyvä että jaksaa raahata toiseen huoneeseen! Pakko olisi joku hyllysysteemi vihdoin kehitellä minunkin - tai sitten rankalla kädellä karsia pois vähemmän omannäköisiä lakkoja.

    VastaaPoista
  3. Mainio idea tuo hylly! :) Tästä postauksesta on hyvä minunkin lähteä kehittelemään uutta ratkaisua lakkojen ym. säilytykseen. Mutta toisaalta olen onnellinen, että oma kokoelmani mahtuu vielä ihan vain kenkälaatikkoon. :D

    Ja tässä samalla kun ensimmäistä kertaa kommentoin blogiisi, haluan sanoa että lukukokemukseni ovat olleet pelkästään positiivisia. Kaikki kynsi-ideasi ovat aivan mielettömän ihania!

    Se tyyli, miten liukuvärjäät kyntesi on aivan mahtava. :) Suuret kiitokset vinkistä!

    VastaaPoista
  4. Hienoa...jo on lakkapullo poikineen...
    Uusia kuvia odotellaan.

    VastaaPoista
  5. wow. mä en ees halua ajatella paljon noihi on menny rahaa... XD

    VastaaPoista
  6. Joo, nyt kotikäyntinä tehdään enää vain valmiiksi suunniteltuja kynsiä. En olekaan hyvä suunnittelemaan lennossa mitään, on paljon kivempi jos "asiakas" tietää mitä haluaa.

    Mutta nyt on kyllä hyvä, kun kaikki tavarat on tuossa käden ulottuvilla, eikä tarvi purnukoita raahailla pitkin kämppää. Onneksi isä osaa tehdä tilauksesta kaikki puuhuonekalut, mitä kulloinkin satun tarvimaan. :)

    Ja vaikka aina yritänki ostaa kaikki aina mahdollisimman halvalla (eBay rulettaa) niin on kai nuihin saattanu jonku verran rahaa mennä. Mut en uskalla alkaa laskemaan! :) Ja ainahan harrastukset maksaa.

    VastaaPoista
  7. Lakkahylly on kyllä hieno! Ja nuo lahjapapereilla päällystetyt jutut on ihania! Kelpaisi itsellekin. :)

    Omat lakat asustaa tällä hetkellä kälykokelaalta saadussa hevosharjapakissa, johon ne kaikki ei edes mahdu, ja pakki asuu lipaston laatikossa. Hyvin epäkäytännöllistä. >.<

    VastaaPoista
  8. Pakko kysyä, että mistä saa ostettua tuommosia säilytyslaatikoita, missä sulla on kynsienkoristeluvälineet? Oon yrittänyt moista katsella, mutta ei löydy!

    VastaaPoista
  9. Minäki etin laatikostoja ensin netistä, mutta kaikki oli tosi kalliita.

    Tuon löysin sitten Kärkkäiseltä hintaan 25 euroa. Jos ei asu Kärkkäisten lähellä, niin varmaan samantapaisia löytyy jostain toimistotarvikeliikkeistä.

    VastaaPoista
  10. Labor's position looked amazing really beautiful


    Michal

    VastaaPoista
  11. Oon kyllä älyttömän kade :D

    VastaaPoista
  12. voi että mäkin haluun tollasen hyllyn, mutta sinne ei enää tarviis ku vähän enemmän täytettä ittelläni. =D montako kynsilakkaa sinulla on? minulla vasta 44... siitä on hyvä jatkaa ja sitten! kun teet ystäville kynsiä peritkö niistä mitään palkkiota, kun lakkaahan menee aivan käsittämätön määrä? jos niitä useinkin tekee. toivoisin että vastaisit.

    Ps. seuraan sun blogias joka päivä! 24/7 <--- eivaA

    VastaaPoista
  13. Laskin lakat, ja tulokseksi tuli jotain 115 putelia. Siinä on siis mukana kaikki päällyslakat, leimauslakat ja koristelulakatkin. Nuilla pärjää jo hyvin, enkä aio kokoelmaa tuosta enää juuri kasvattaa.

    En oo kavereilta periny palkkiota, kuitenki suht harvoin teen muille ku itelleni. Joskus tehny parille puolitutulle, niiltä oon sitte muutaman euron pyytäny.

    Kovastihan kaikki aina sanoo, että tästä pitäis hommata ammatti itelle, mutta haluan pitää tämän ihan vain harrastuksena. Ja tuskin pelkille kynsikoristelijoille oiskaan kysyntää, pitäis opetella tekemään sitten rakennekynsiäkin, ja se taas ei kiinnosta ollenkaan.

    Mutta kiitos, että jaksat seurata blogia, ja kiitos muillekin lukijoille! <3

    VastaaPoista
  14. huuhhuuh 115?! no siinä sitten riittääkin valinnanvaraa ihan kohtuullisesti. =DD

    VastaaPoista
  15. käykö nuppineulan pää dotting toolina?

    VastaaPoista
  16. mahtava idea tuo hylly!! oikein tuollainen lakkauspiste :) tuossa on varmasti kiva lakkailla!

    VastaaPoista
  17. Hieno hylly, mäkin haluun tollasen! :)

    VastaaPoista
  18. @Anonyymi: Nuppineula käy hyvin.

    VastaaPoista
  19. Vautsi! vähän söpöt noi laatikot ja toi hylly näyttää tosi kivalta:) kyl kelpais lakata kynsiä tossa.

    VastaaPoista
  20. Laskin tänään mun kaikki kynsilakat, ja niidenhän lukumääräks tuli se 103. Muistin tän sun postaukses ja ton hyllyn, ja ajattelin että voisin pyytää isää tekeen mulle samantapasen.
    Pystyisitkö sä siis yhtään kertoon mittoja, että kuinka levee, kuinka pitkä ja kuinka korkee on toi yks välikkö?

    VastaaPoista
  21. @Rins: Yks väli on 11 cm korkea, 46,5 cm leveä ja 5 cm syvä. Pikkupulloja mahtuu syvyyssuunnassa kahteen riviin, isoja ei. Koko hyllykön ulkomitat on 65 x 50 cm.

    Toivottavasti saat hienon hyllykön! Kivoja nuo käsistään kätevät isät. :)

    VastaaPoista
  22. Jep (: Kiitos tosi paljon!

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.