sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Hyvää joulua! - Merry Christmas!



En varmaan ehdi enää päivittää blogia ennen joulua, eli tässä tulee tämän vuoden Viralliset joulukynnet, vaikka teinkin ne jo viikko sitten pidettyihin pikkujouluihin.

Punaiselle pohjalle vetelin viiruja koristelulakoilla (tuota eBayn hopeaglitterlakkaa sai kyllä laittaa sata kerrosta ennen kuin tuli peittävää jälkeä. Ja pensselikin on jo ihan sökö. Älkää tilatko niitä!). Viirujen päälle leimasin lumihiutaleet ja lopuksi kiinnittelin glittereitä ja strasseja.

Hyvää joulua kaikille! <3


This is probably the last update before Christmas, so these are my Official Christmas Nails for the year 2010. (Even though I made these already a week ago for a Christmas party.)

I started the manicure by applying a red base colour and painting some lines using nail art liners. (That silver glitter liner from eBay sucks. I had to apply like a hundred layers before I got enough glitter, and the brush is useless. I had to use my own. So don't order them!) Then I stamped a snowflake on each nail and added some glitter flakes and rhinestones.

Merry Christmas, everyone! <3


13 kommenttia:

  1. ihanan jouluset :3 muutenki sun tekemät kynnet on mahtavia !

    VastaaPoista
  2. all i have is 1 word to describe this mani -Ammmazzing!!

    VastaaPoista
  3. Voitko mainita ostajan nimen ebayssa kun kerran kehoitat että älkää ostako tältä? Ostin nimittäin hiljattain nail art siveltimiä ja -lakkoja...

    VastaaPoista
  4. @Timangy: Tarkoitat varmaan myyjän nimeä. Ei taida hyödyttää mainita yhtä myyjää, sillä noita samoja Nail Star -lakkoja taitaa olla siellä myynnissä monilla kymmenillä eri myyjillä.

    VastaaPoista
  5. amazing! I low how you combined stamping + stripes :)

    VastaaPoista
  6. Ihanat kynnet!
    Halusin myöskin tulla kertomaan että lisäilin linkin blogiisi omaan blogiini. :)

    http://t1k3nkynnet.blogspot.com/

    VastaaPoista
  7. kun aika usein käytät manikyyreissä monta kerrosta kynsilakkaa, niin miten ihmeessä saat ne kuivumaan ? itselläni ainakin on ongelmia kynsilakan kuivumisen suhteen.

    VastaaPoista
  8. @T1k3: Kiitos kunniasta. :)

    @Anonyymi: Lakkailen yleensä kerroksen tai pari, ja teen sitten siinä välissä ihan jotain muuta. Manikyyrin teko siis saattaa parhaimillaan kestää pari päivääkin. :) Jos laittaa tunnin sisällä 10 kerrosta, niin eihän ne tosiaan kuivu ikinä.

    Eri kynsilakkamerkeillä on myös pikakuivattajia, joita laitetaan kynsilakan päälle. Kokeilepa niitä jos muu ei auta. Mulla itsellä ei niistä ole kyllä juurikaan kokemusta.

    VastaaPoista
  9. Sulla on ilmeisesti käytössä sellaisia nail art - kyniä, joissa on terävä metallinen kärki, vai onko? Tilasin sellaisia 3 kpl, yhdestä tulee ihan hirveästi liikaa, yhdestä ei tule mitään ja yhdestä tulee aivan vähän... missä vois olla vika? Enkö vaan ymmärrä miten niitä käytetään? Olis kiva saada tutorial-postaus näistä nail arteista :)

    Annika

    VastaaPoista
  10. @Annika: Joo, on mulla sellaisia. En usko, että vika on käyttäjässä vaan niissä kynissä. Mullakaan nuo halvat eBaysta tilatut nail art -kynät eivät toimi hyvin. Koeta hommata jostain parempia. :)

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.