perjantai 19. helmikuuta 2010

Seepraraitoja - Zebra stripes

Teen harvoin koko kynnen peittäviä leimoja Konadilla, sillä ne on hankala saada siististi, jos kynnet on pitkät. Lisäksi mun kynnet on todella kuperat sekä leveys- että pituussuunnassa, mikä vaikeuttaa leimaamista huomattavasti. Mutta päätinpä nyt kokeilla pitkästä aikaa.

Eli pohjalla on Mavalan lakka numero 38, silver. Päällä valkoiset seepraraidat levystä m57 ja raitojen välissä on hopeaglitterin väristä nail art -lakkaa. Voihan näistä eläinkuvioista näköjään saada lähestulkoon tyylikkäänkin tuloksen, mutta vain lähestulkoon... :)


I rarely stamp full nail images on my nails, since it is difficult to it do properly when the nails are long. In addition my nails are very convex,
which makes it even harder. But I decided to give it a go.

The base colour is Mavala's shade number 38, silver. The zebra stripes (from plate m57) are stamped using Konad's special nail polish and the silvery glitter in between the stripes is made with nail art polish. I guess this proves that animal print can almost be used to produce an elegant result. Almost... :)
.

21 kommenttia:

  1. This is awesome! Love the glitter.

    VastaaPoista
  2. Oi, ihanat<3 Varsinkin kun glitteriä on tollee hienosti 83 Ilman sitä ois vähän tylsät ~

    VastaaPoista
  3. hienott! <3 mistä noita nail art linereita saa? ;o

    VastaaPoista
  4. Greatly done!
    Very cool, nice konad, color!

    VastaaPoista
  5. Tosi hienot! Ihan kade tosta laatasta :D

    VastaaPoista
  6. Kauniithan nuo ovat!

    Onko sinulla ollut ongelmia konadien tarttuvuudessa? En itse saa pastellivärejä millään tarttumaan kynteen, ensimmäinen onnistuu mutta loput jää aina haaleiksi :( Vinkkejä onnistumiseen?

    VastaaPoista
  7. Ninni: Joo, on mullaki välillä ongelmia sen suhteen... Käytä puhdasta asetonia leimasimen puhdistamiseen, ja sen pintaa voi lisäksi vähän karhentaa kynsiviilalla. Mutta ite olen huomannut, että jotku lakat vaan tarttuu huonommin kuin toiset. Konadin lakoissakin on eroja eri värien välillä. Nyt juuri itse aloitin uuden pullon valkoista Konadin lakkaa, ja se on paljon litkumpaa ja haaleampaa kuin edellinen pullo, ihan huono tulos tulee. :(

    VastaaPoista
  8. http://naildesing.blogspot.com/

    Alotin just kynsistä bloggaamisen . Jos kiinnostaa voit kattella :)
    Teen kyllä rakennekynsiä ja geelikynsiä mutta aloitin myös konadin käytön :)

    VastaaPoista
  9. Moi, voisitko joskus tehdä postauksen KAIKISTA kynsilakoistasi? :D Esim. ottaa kuvan niistä kaikista ja kiertoa parhaimmat ja huonoimmat, lempi- ja inhokkisävysi etc.

    VastaaPoista
  10. Niin ja piti kysyä et missä myydään niitä Dependin kynsilakkoja? :D

    VastaaPoista
  11. @ :D Nail art linereita saa nettikaupoista, esim. cesarsshop.fi:stä.

    @Anonyymi: Kiitos ehdotuksesta, mutta enpä taida tehdä. :) Lakkoja on jo niin paljon, eikä mua oikeastaan kiinnosta eri merkit tai pienet sävyerot. Koristelut on kiinnostavampia. Ja Dependejä saa ainakin Kicks-liikkeistä.

    VastaaPoista
  12. Moikka!
    Haluisin tietää että mistä suosittelisit ostamaan kynsilakkoja ja mitä sävyjä?Tarrojen ostopaikkoja olis ihan kiva tietää:)
    Joo ja nyt kun ekaa kertaa blogias selasin niin uskonpa että sait taas uuden lukijan :)))UPEITA

    VastaaPoista
  13. @Anonyymi:
    Kiva kuulla, että sain uuden lukijan!
    Kynsilakkojahan voi ostaa mistä vain. Itsekin käytän lähinnä halpoja markettimerkkejä. Halvatkin kynsilakat pysyy hyvin, kunhan laittaa alus- ja päällyslakan. Ja sävyt on tietysti aivan makuasia. :)

    Tarroja myydään Seppälässä, marketeissa, Anttilassa... Ja tietysti nettikaupoissa, esim. Cesarsshopissa.

    VastaaPoista
  14. Onkos tuon hopeisen art linerin kanssa ollut sitä ongelmaa että heti avatessa lakka on todella massamaista eli tulee tahmeahkona paakkuna mukaan kun ottaa siveltimen ulos? Avasin juuri postissa tulleen ja siltä ainakin tämä näyttäisi. Vähän harjottelua vaati että tuli hyvä tulos :)

    VastaaPoista
  15. @Anonyymi: Kyllä lakan pitäisi uutena olla ihan juoksevassa muodossa. Vanhemmuuttaan sitten paksuuntuu. Olet tainnut saada huonon tuotteen. :/

    VastaaPoista
  16. @Ninni ja muutkin Konadin käyttäjät: Hermostuin taannoin siihen, kun konadini eivät toimineet, ja tilasin pari uutta leimasinsettiä. Ja heti alkoi toimia ihan loistavasti! Näköjään nuo leimasimet eivät kestä ikuisuuksia, vaikka ihan hyvältä vielä näyttäisivätkin.

    Ennen puhdistin leiman jäämät leimasimesta asetonilla. Nyt olen yrittänyt välttää asetonia, jospa leimasimet kestäisi sillä tavalla kauemmin.

    VastaaPoista
  17. Minulla sama tuotepaketti kuin tuo Konad. Ongelmani on seuraava paketin mukana tulleet kynsilakat ei tartu leimasimeen, joten kuvat eivat näy leimasimessa eikä kynnellä. Hermostuin jo kun tuote ei toimi niin kuin luvattiin. Missä vika ?

    VastaaPoista
  18. @Anonyymi: Toimit luultavasti liian hitaasti, eli kynsilakka ehtii kuivua laatalle. Lisävinkkejä löytyy sivun ylälaidan Usein kysytyt kysymykset -linkistä.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.