perjantai 4. joulukuuta 2009

Violettia - Purple bliss

Näin jossain netissä, että kukkatarrat oli kiinnitetty tähän tapaan, ja se näytti niin kivalta, että piti kopioida idea. Valitettavasti en enää muista, missä se oli, mutta kunnia idean keksijälle! Pohjaväriksi tein liukuvärjäyksen kahdella eri violetin sävyllä, sienellä töpöttämällä. Päälle vedin kerroksen Dependin sävyä 155, jossa on hienoja kimaltavia hiutaleita, mutta eihän ne näy kuvassa kovin hyvin. No, täällä näkyy. Viimeiseksi kiinnitin tarrat (siis kaksi tarraa per kynsi) ja laitoin päällyslakan.

Olin sitten sen verran taukki, etten laskenut tarroja ennen kuin aloin niitä liimailemaan, eli eihän ne enää riittäneetkään oikeaan käteen. Otin avuksi Konadin ja leimasin kukkakuvion levystä m39 kahteen kertaan joka kynnelle. Kukkien keskelle kiinnitin hopeaglitterit, valitettavasti ne nyt näkyy mustina kuvassa. Ajattelin, ettei tästä voi tulla kuitenkaan yhtä hieno kuin tarroista, mutta ehkä tykkään tästä kädestä kuitenkin enemmän.


Ja nythän mun tarkkaan varjeltu salaisuuskin paljastui, eli en saa kaikkia oikean käden kynsiä kasvamaan pitkiksi... Sitä kättä käytän kuitenkin enemmän, niin kynnet kärsii ja liuskoittuu, varsinkin peukalo ja etusormi. Siksi en otakaan kuvia koskaan oikeasta kädestä. Enkä osaakaan, sillä tämän kuvan ottaminen ei meinannut onnistua millään! Vaikka vasen käsi on harjaantunut jo suht hyvin manikyyrien tekoon niin kameraa se ei vain osannut käyttää. :)

* * *

I saw somewhere (I can't remember where, sorry!) that someone had used flower decals in this way, and I thought it looked very nice. So I had to copy the idea. The base colour consists of a gradient made using a sponge and two different shades of purple. On top of that there is one coat of Depend nail polish, shade 155, that has beautiful flakes in it. Unfortunately you can't see the flakes in these pics, but here you can. Then I just added two decals per nail and a top coat.

I was stupid enough not to count the decals before applying them and I didn't have enough of them for my right hand. So I had to use Konad instead. I stamped the flowery image from plate m39 twice on each nail and added silver glitter particles in the middle of the flowers (unfortunately they look black in the pic). I think I actually prefer the Konadicure over the decals!

And now my closely guarded secret has been revealed: I have a few short nails on my right hand! I use the right hand more so the nails break and peel, especially on my thumb and forefinger. That's why I never take pictures of my right hand, and also because my left one sucks at using the camera...
.

11 kommenttia:

 1. Oih, ihana liukuväri ja nappaan myös tuon idean noista kynsitarroista.

  VastaaPoista
 2. those are very pretty..i love it..

  VastaaPoista
 3. Minä pidän enemmän vasemman käden kynsistä, ne on hienot! Ja tuo väri on tosiaan ihana.

  VastaaPoista
 4. Vau, tosi upeet!
  Liukuvärjäyksestä olisin kysynyt: Miten teet? Laitatko ensin lakan kynnelle ja sitten töpötät vai sienelle lakka ja sitten töpötät?
  -fanittaja

  VastaaPoista
 5. täytyy sanoa että mahtavan hienoja kynsiä! sain paljon inspiraatiota itsellenikin ja olen jo tilaamassa netistä kaikenlaista! Kiitos!

  VastaaPoista
 6. Kiitti kaikille / thank you everyone!

  fanittajalle: Laitan kynsilakkaa sienelle suoraan kynsilakkapullon siveltimellä ja sitten töpöttelen menemään. :)

  VastaaPoista
 7. I love all your nail designs!

  VastaaPoista
 8. Löysin blogisi juuri ja kivoja kynsiä olet tehnyt! Ajattelin tilata itselleni lisää art club linereita ja nyt kiinnostuin tuosta dotting toolista. Onko sitä helppo käyttää? Että leviääkö pallo tai tuleeko siitä helposti liian korkea ja sitten kestää kuivuminen? Entä käytätkö siihen tavallista kynsilakkaa vai konadin paksuja koristelulakkoja? Onko oma dotting toolisi cesarshopista? Katsoin, että siellä oli aika kallis, 11 euroa.

  VastaaPoista
 9. Anonyymille: Dotting toolia on hyvin helppo käyttää, eikä kestä kuivuminen kauaa. Käytän ihan tavallisia lakkoja; Konadin lakkojen kuivumisaika on todella pitkä. En enää muista mistä oman dotting toolin tilasin. Kalliitahan nuo on, mutta voit kokeilla esim. nuppineulan pallopäätä näin ensihätään. :)

  VastaaPoista
 10. Tosi hienot ! :)

  VastaaPoista
 11. Voisitko tehdä yksityiskohtaisen postauksen tosta liukuvärjäyksestä? Olisin erittäin kiinnostunut ja kiitollinen. :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.